Παιχνίδι... Premier League θύμισε η αναμέτρηση μεταξύ Πλατανιά και ΠΑΣ Γιάννινα στα Χανιά - Ειδήσεις Pancreta

Το παιχνίδι στα Χανιά ήταν συγκλονιστικό με τη διακύμανση του σκορ να αφήνει τα πάντα ανοιχτά μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 11' προηγούνταν ήδη με 0-2 με γκολ των Κόντε και Τζημόπουλου. Ο Πλατανιάς, πάντως, αποδείχθηκε πολύ σκληρός, καθώς κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Τα γκολ οι Μανούσος (32') και Κάργας (40').

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου το ματς γύρισε τούμπα, καθώς, στο 51' ο Σίγκνιεβιτς έβαλε μπροστά τους κρητικούς με 3-2.

Η χαρά, όμως κράτησε για λίγο, καθώς επτά λεπτά αργότερα οι Γιαννιώτες έκαναν το 3-3 πάλι με τον Κόντε.

Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος στο τέλος του παιχνιδιού και παραλίγο να σκοράρει και να πάρει το παιχνίδι, ωστόσο ο Σωτηρίου έσωσε τον Πλατανιά.

Δείτε τα γκολ και τις φάσεις του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Στάθης, Πριντέτα, Μπανανά, Κάργας, Βάντερσον, Μουνάφο, Μενδρινός (72' Μαραγκός), Μανούσος (86' Γουνδουλάκης), Γιακουμάκης, Σίγκνεβιτς (81' Γιορέντε). 

ΠΑΣ Γιάννινα: Πασχαλάκης, Καρανίκας, Μιχαήλ, Μπέριος, Κούτρης, Τζημόπουλος, Κοζορώνης (57' Μαμπουλού), Ακόστα (86' Κοροβέσης), Βιντάλ (62' Γιάκος), Ζάιρο, Κόντε. 

INTIME NEWS
 

Με το βλέμμα στη Σάλκε

Το καλό σερί του ΠΑΟΚ σταμάτησε στην Ξάνθη με τους «ακρίτες» να διατηρούν ακέραιες τις ελπίδες τους για έξοδο στην Ευρώπη.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 με τον Βλάνταν Ίβιτς να παρατάσσει την ομάδα του με πολλές αλλαγές ελέω Σάλκε. Από την άλλη πλευρά ο Ρ. Λουτσέσκου χαρακτήρισε την ισοπαλία σαν νίκη, καθώς η Ξάνθη παραμένει ψηλά στη βαθμολογία.

Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

Ξάνθη: Ζίφκοβιτς, Μπαξεβανίδης (80’ Μεχία), Ντε Λούκας, Τριάδης (69’ Λάζιτς), Γιουνές, Σολτάνι (83’ Πιτσέλι), Βασιλακάκης, Φλίσκας, Σιλά, Λισγάρας, Καμαρά. 

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κρέσπο, Μαλεζάς, Βαρέλα, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Κίτσιου, Δεληγιαννίδης (57’ Λέοβατς), Κάμπος (76’ Μυστακίδης), Αθανασιάδης (62’ Πρίγιοβιτς). 

πηγή


Πηγή: pancreta