Μεταγραφές στο νήμα - Ειδήσεις Pancreta

Τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου για την Ελλάδα (και την Ευρώπη) και δεν ήταν λίγοι οι ελληνικοί σύλλογοι που έσπευσαν να ενισχυθούν την τελευταία στιγμή. Στις μεταγραφικές κινήσεις, πάντως, δεσπόζει μια αποχώρηση και δεν είναι άλλη από την πώληση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς από τον Ολυμπιακό στην Κρίσταλ Πάλας.

Ο ερυθρόλευκος άσος βρέθηκε στην Αγγλία, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, ενώ το κόστος της μεταγραφής θα κυμανθεί περίπου στα 15 εκατ. ευρώ. 

Οι Πειραιώτες δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς ολοκλήρωσαν τον δανεισμό του Χουάν Κάρλος Παρέδες, ο οποίος έρχεται για να ενισχύσει το δεξί άκρο της άμυνας. Αυτή ήταν η τρίτη και τελευταία κίνηση του Ολυμπιακού αυτή την περίοδο (Ανσαριφάρντ, Σισόκο οι άλλες δύο).

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε την περίπτωση του Μασούντ από τον Πανιώνιο, ωστόσο οι δυσκολίες της  αποδέσμευσης του Βίκτορ Ιμπάρμπο δημιούργησαν προβλήματα. Ο Κολομβιανός τελικά αποχώρησε από το «τριφύλλι», αλλά η μεταγραφή του άσου του Πανιωνίου δεν προχώρησε. Ο Παναθηναϊκός μπορεί πλέον να πάρει μόνο ελεύθερους παίκτες, ενώ και η περίπτωση του Άλτμαν δεν προχώρησε.

Στην ΑΕΚ ολοκλήρωσαν το μεταγραφικό ντεμαράζ με την προσθήκη του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ Βινίσιους, ο οποίος αποτέλεσε την έβδομη προσθήκη για τον «Δικέφαλο».

Η τελευταία ημέρα των μεταγραφών έφερε αποχώρηση για τον ΠΑΟΚ, καθώς έφυγε από την ομάδα ο Μάρκος Βελίδης.

Ο Πανιώνιος απέκτησε τον Λάζαρο Λάμπρου (δανεικός από τον ΠΑΟΚ) και τον Στέφανο Μουκτάρη (από την Καλλιθέα).

Ηχηρή αποχώρηση και από τον Ατρόμητο, καθώς ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έμεινε ελεύθερος και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν τον Θανάση Παντελιάδη, ο οποίος θα ενισχύσει το αριστερό άκρο της άμυνας.

Δύο μεταγραφές έκανε και η Κέρκυρα η οποία απέκτησε τον Νιγηριανό φορ Ονίλιο και τον Πολ Κεϊτά, ενώ και η Λάρισα ενισχύθηκε με τον επιθετικό Ντιέγκο Ρέγες.

πηγή


Πηγή: pancreta