Άρης - ΟΦΗ 1-0 - Ειδήσεις Pancreta

Ακόμα ένα βήμα για την επιστροφή του στη Σούπερ Λιγκ έκανε ο Άρης, που απέναντι στον μαχητικό ΟΦΗ επικράτησε 1-0 και προσωρινά, βρίσκεται και πάλι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Αντίθετα, τα πράγματα πλέον είναι πάρα πολύ δύσκολα για τους Κρητικούς, που έχασαν κι άλλο έδαφος στην προσπάθειά τους για επιστροφή στη Σούπερ Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι, είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης σχεδόν για 65 λεπτά. Όπως σε όλα τους τα παιχνίδια, έτσι και κόντρα στον ΟΦΗ έψαξαν το γρήγορο γκολ. Αρχικά στο 8' ο Μιλούνοβιτς σούταρε άουτ, αλλά στο 11' δεν αστόχησε. Μετά από τρομερή κάθετη μπαλιά του Ίλιτς στην πλάτη του Κώτσιου, ο Σέρβος πέρασε και τον Δερμιτζάκη και έκανε το 1-0. Από το γκολ και μετά ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε κατακόρυφα, με το ημίχρονο να λήγει χωρίς κάποια άλλη καλή στιγμή.

Με όπλο την έδρα τους και φυσικά το 1-0, οι «κιτρινόμαυροι», βγήκαν στην επανάληψη με σκοπό να τελειώσουν όσο πιο γρήγορα το παιχνίδι. Έτσι, στο 58' ο Μπαργκάν έχασε τεράστια ευκαιρία μιας και το σουτ του από την μικρή περιοχή πέρασε παράλληλα από την εστία του Δερμιτζάκη. Αυτή όμως ήταν και η τελευταία φορά που ο Άρης απείλησε στο ματς, καθώς από το 64' και μετά ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος.

Μάλιστα, σε εκείνο το λεπτό έφτασε στην ισοφάριση με το γκολ, σωστά, να μην μετράει για οφσάιντ. Συγκεκριμένα, μετά από φάουλ του Χαντί, ο Παντίδος έκανε το σουτ από θέση οφσάιντ, ο Ιντζίδης προσπάθησε να απομακρύνει, αλλά η μπάλα βρήκε σε συμπαίκτη του και κατέληξε στα δίχτυα. Ο πρώτος βοηθός όμως, είχε δει το οφσάιντ και δεν μέτρησε το γκολ.

Λανθασμένη, όμως, ήταν η επόμενη δύσκολη φάση στο ματς. Στο 70', ο Μπούρμπος ανέτρεψε πεντακάθαρα εντός της περιοχής τον Χαντί, με τον Αρετόπουλο που ήταν κοντά στη φάση να μην το βλέπει, προκαλώντας τα δικαιολογημένα και έντονα παράπονα των Κρητικών. Στα λεπτά που απέμεναν, ο ΟΦΗ, ήταν ανώτερος με τον Άρη να του δίνει και χώρους. Πίεσε για την ισοφάριση, χωρίς όμως να προκαλεί πολλά προβλήματα στον Διούδη.

Κάπως έτσι, ο Άρης πανηγύρισε ακόμα ένα τρίποντο, ανέβηκε και πάλι στην δεύτερη θέση και... περιμένει. Από την άλλη, ο ΟΦΗ φαίνεται πως έμεινε οριστικά εκτός μάχης ανόδου, καθώς έχει χάσει πλέον πάρα πολύ έδαφος...

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Ν. Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Καράμπελας, Παυλίδης, Ανάκογλου (77' Τζανακάκης), Τάτος, Μιλούνοβιτς (67' Ντούνης), Μπαργκάν, Ιλιτς.

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Παντίδος, Κώτσιος, Κοιλιάρας, Νάστος, Αντουκόρ (56' Μητρόπουλος), Πάγκαλος (56' Ράντι), Μιλοσάβλιεβ (86' Όγκμποε), Χαντί, Βουό.

πηγή


Πηγή: pancreta