Με το... αριστερό ο Παναθηναϊκός - Ειδήσεις Pancreta

Πρεμιέρα στη νέα χρονιά με ήττα έκανε ο Παναθηναϊκός, καθώς ο μαχητικός Πλατανιάς επικράτησε των «πρασίνων» με 1-0, σε εξ' αναβολής αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική της Super League που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά. 

Δείτε ΕΔΩ το γκολ και τις σημαντικότερες φάσεις της αναμέτρησης

Ο αγώνας ήταν μέτριος, με σκληρές μονομαχίες, με αμφότερες τις ομάδες να θέλουν αλλά να δυσκολεύονται να δημιουργήσουν επικίνδυνες φάσεις απέναντι στις δύο εστίες. Όσο κυλούσε ο χρόνος, ήταν έντονη η εντύπωση πως η αναμέτρηση θα κριθεί στο ένα γκολ.

Τελικά, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν το τρίποντο, χάρη στο γκολ του Μπανανά στο 74ο λεπτό, με τον Παναθηναϊκό να απομακρύνεται περαιτέρω από την κορυφή του πρωταθλήματος. 

Παναθηναϊκός - Πλατανιάς Ο Λέτο μπήκε ως αλλαγή όμως δεν κατάφερε να συμβάλει σε θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του | EUROKINISSI
 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Στάθης, Μπανανά, Κάργας, Πριντέτα, Βάντερσον, Στανισάβλιεβιτς (35' Μενδρινός), Μουνάφο, Ντεβέσα (69' Ντίνας), Μανούσος (89' Γιορέντε), Γιακουμάκης.

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος Οδ, Μέστο, Κουτρουμπής, Τελάντερ, Χούλτ, Ρέις (58' Λέτο), Κουρμπέλης, Μπουμάλ (81' Ρινάλντι), Βιγιαφάνιες, Λούντ (75' Βλαχοδήμος Π.), Μπέργκ.

πηγή


Πηγή: pancreta