Από το κακό στο χειρότερο ο Παναθηναϊκός - Ειδήσεις Pancreta

Οδυνηρή ήττα από τον ΟΦΗ με 2-1 γνώρισε ο Παναθηναϊκός, η οποία τον βάζει σε περιπέτειες όσον αφορά στην υπόθεση-πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Οι «πράσινοι» συνέχισαν τις μέτριες εμφανίσεις και τα άσχημα αποτελέσματα: αν και προηγήθηκαν στο 31ο λεπτό με τον Μπεργκ, δεν κατάφεραν να κρατήσουν τον προβάδισμα, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να σκοράρουν δις (με τον Χαντί στο 69ο λεπτό με πέναλτι, και με τον Όγκμποε στο 84ο) και να φτάνουν στην ολική ανατροπή. 

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ EUROKINISSI
 

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η αναμέτρηση έγινε σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, απόρροια της κακοκαιρίας και των έντονων βροχοπτώσεων.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, ο Παναθηναϊκός έχει μόλις 1 βαθμό σε 2 αγώνες, καθώς στον πρώτο αγώνα του ομίλου, είχε παραχωρήσει ισοπαλία στη Λεωφόρο, απέναντι στον Ηρακλή. Μοιραία, η νίκη στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα, αποτελεί μονόδρομο για τους «πράσινους», προκειμένου να έχουν ελπίδες πρόκρισης.

Ο Αντρέα Στραματσόνι EUROKINISSI
 

Σε κάθε περίπτωση, χαμένος (και) από το σημερινό παιχνίδι είναι ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, καθώς εντείνονται οι πιέσεις προς τη διοίκηση για απομάκρυνση του Ιταλού τεχνικού από τον πάγκο της ομάδας. 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Γουακάσο (Βιγιαφάνιες 78'), Ρέις, Ζέκα, Λουντ, Εμπόκου, Ιμπάρμπο (Χουλτ 57'), Μπεργκ.

ΟΦΗ: Δαύκος, Μίκιτς, Όστοιτς, Κομεσίδης, Βαλλιάνος, Αντουκόρ, Νάστος, Χαντί, Μπουρσέλης (Όγκμποε 65'), Μιλοσάβλιεβ (Κιάσσος 85'), Βουό (Ροβίθης 91').

Η βαθμολογία σε δύο αγώνες: 

  1. Ηρακλής... 4 βαθμοί
  2. ΟΦΗ... 3 βαθμοί
  3. Απόλλων Σμύρνης... 3 βαθμοί
  4. Παναθηναϊκός... 1 βαθμός

Η τελευταία αγωνιστική:

  • ΟΦΗ - Ηρακλής
  • Απόλλων Σμύρνης - Παναθηναϊκός

πηγή


Πηγή: pancreta