Τον έφερε... τούμπα - Ειδήσεις Pancreta

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να προηγήθηκε με 2-0 και 3-1, ωστόσο ο Ατρόμητος βρήκε τον τρόπο να φτάσει στο τελικό 3-4 και να φύγει με ένα σπουδαίο τρίποντο από την Τούμπα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League. 

Καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού αποδείχθηκε η αποβολή του Κάνιας, η οποία άλλαξε τις ισορροπίες και επέτρεψε στους φιλοξενουμένους να διεκδικήσουν με μεγαλύτερη ορμή το θετικό αποτέλεσμα, πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ και τις σημαντικότερες φάσεις της αναμέτρησης.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 2-0 πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, με τέρματα του Ροντρίγκες στο 3ο λεπτό και του Κουλούρη στο 27ο. Ο «δικέφαλος» δεν πτοήθηκε από τη μείωση του σκορ (με Λε Ταλέκ στο 56΄) και ανέκτησε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στο 69ο λεπτό με τον Μυστακίδη.

Ωστόσο, στο 74ο λεπτό ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι (και ταυτόχρονα την αποβολή του Κάνιας), το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ούμπιδες. Από το σημείο εκείνο και μετά, οι φιλοξενούμενοι έγιναν περισσότερο πιεστικοί και πέτυχαν άλλα δύο τέρματα (Παπαδόπουλος στο 86΄ και Τόνσο στις καθυστερήσεις), πετυχαίνοντας μία εντυπωσιακή ολική ανατροπή.

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος EUROKINISSI
 

Με τη νίκη του αυτή, ο Ατρόμητος ανέβηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα (έχει 14 βαθμούς, όσο κι ο Πανιώνιος), ενώ ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στους 11 πόντους (και επίσης, 11 βαθμούς μακριά από την κορυφή).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Γλύκος (14’ Μπρκιτς), Μάτος, Βαρέλα, Τζαβέλλας, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Κάνιας, Πέλκας (69’ Σάχοφ), Κάμπος, Ροντρίγκες (6’ Μυστακίδης), Κουλούρης.

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Μπίτολο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης (46’ Κοντοές), Μπάγκα, Ούμπιδες, Λημνιός (82’ Παπαδόπουλος), Τόνσο, Ζησόπουλος (55’ Μπρίτο), Λε Ταλέκ.

πηγή


Πηγή: pancreta