Νικητής στα... πέναλτι ο Παναθηναϊκός - Ειδήσεις Pancreta

Επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας με 3-1 του Αστέρα Τρίπολης, σε μια αναμέτρηση που τα 3 στα 4 γκολ μπήκαν από το σημείο του πέναλτι και η οποία ήταν για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν την αναμέτρηση με γκολ από τα... αποδυτήρια, καθώς πριν συμπληρωθούν 25 δευτερόλεπτα ο Μπεργκ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Οι «πράσινοι» που ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους στο πρώτο ημίχρονο, κατάφεραν να πετύχουν ακόμα ένα τέρμα πριν το ημίχρονο, με τον Λεντέσμα σκοράρει με χτύπημα πέναλτι στο 39ο λεπτό.

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης ΙΝΤΙΜΕ

Στην επανάληψη, ο Αστέρας -αν και αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο από το 56΄λόγω αποβολής του Φαρίνια με απευθείας κόκκινη κάρτα- επιχείρησε να ανατρέψει το σκορ και κατάφερε να μειώσει -κι αυτός με πέναλτι- στο 67ο λεπτό, με τον Ιωαννίδη. 

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που σφράγισε τη νίκη λίγο πριν το τελικό σφύριγμα (στο 88'), πάλι με τον Λεντέσμα από την άσπρη βούλα, ανεβάζοντας την ομάδα του στην κορυφή της βαθμολογίας (οι «πράσινοι» συνεχίζουν αήττητοι, έχοντας 10 βαθμούς σε 4 αγώνες). 


Πηγή: efsyn.gr