Δεν πέρασε από το «μπλόκο» της Λάρισας - Ειδήσεις Pancreta

Η ΑΕΛ υποχρέωσε τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στην πρώτη του φετινή ήττα (τελικό σκορ: 1-0), σε παιχνίδι που έγινε στη Λάρισα και ήταν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. 

Η Λάρισα μπήκε από την αρχή του παιχνιδιού «ψυχωμένη» για ένα θετικό αποτέλεσμα και μετά τα πρώτα λεπτά κυριαρχίας του Ολυμπιακού, ανέβασε ρυθμό και απείλησε κι αυτή με τη σειρά της τους «ερυθρόλευκους» που ήταν σε μέτρια ημέρα

Ωστόσο, το γκολ δεν ερχόταν από καμία πλευρά, καθώς αφενός η ΑΕΛ ήταν κάπως διστακτική στην τελική προσπάθεια, αφετέρου ο Ολυμπιακός εγκλωβίστηκε στην πολύ καλά οργανωμένη αμυντική γραμμή των γηπεδούχων. 

Τελικά, η Λάρισα ήταν αυτή που πήρε τους τρεις βαθμούς στις καθυστερήσεις του αγώνα με γκολ του Γκόλια - ένα τέρμα που πανηγυρίστηκε έντονα στον πάγκο των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα ο Άγγελος Αναστασιάδης να βρεθεί στο έδαφος από τους... θερμούς εναγκαλισμούς συνεργατών και παικτών του.

Ολυμπιακός - Λάρισα

Αυτή ήταν η πρώτη φετινή απώλεια βαθμών για τον Ολυμπιακό, ενώ αντίθετα, η πρώτη νίκη για την ΑΕΛ. Υπενθυμίζεται ότι αυτήν την αγωνιστική έχασαν βαθμούς κι οι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ΑΕΚ αγωνίζεται τη Δευτέρα, κόντρα στον Ηρακλή). 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Λάρισα: Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Κόντορ, Αναστασόπουλος (74' Λαμπρόπουλος), Φατιόν, Γκόλιας, Ντοντό (81' Βαρέλα), Ναζλίδης, Αβραάμ (88' Ντέλετιτς)

Ολυμπιακός: Καπίνο, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Βιάνα, Τσιμίκας (63' Φορτούνης), Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο (76' Μάρτινς), Ελιουνούσι, Σεμπά, Καρντόσο (62' Πασιένσια), Ιντέγε


Πηγή: efsyn.gr