Ανέτοιμος ο Ολυμπιακός υποχρεώθηκε σε «λευκή» ισοπαλία - Ειδήσεις Pancreta

Δεν κατάφερε να κάνει το αποφασιστικό βήμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός. Στο πρώτο του παιχνίδι για τον Γ' προκριματικό γύρο του Champions League, που έγινε στο «Γ. Καραϊσκάκης», η ελληνική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, δυσκολεύοντας την υπόθεση πρόκριση, καθώς ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί στο Ισραήλ (στις 3 Αυγούστου). 

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε στην αρχή του αγώνα να αποκτήσει τον έλεγχο, όμως όσο κυλούσε η ώρα, φαινόταν πως ήταν ασύνδετος, ακίνδυνος και εν γένει ανέτοιμος για έναν τόσο κρίσιμο αγώνα. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν περισσότερο ομάδα από τους αντιπάλους τους, κι εάν ήταν πιο προσεκτικοί μπροστά στην εστία του Καπίνο, θα μπορούσαν ενδεχομένως να πετύχουν ένα πολύτιμο -για αυτούς- γκολ. 

Τελικά, ο μέτριος Ολυμπιακός κατάφερε να κρατήσει το «μηδέν» στην άμυνά του, όμως δεν μπόρεσε να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, αν και είχε το αβαντάζ της έδρας. 

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι οι οπαδοί της ομάδας αποδοκίμασαν τους παίκτες του Ολυμπιακού, μετά το σφύριγμα της λήξης. 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός: Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβας (λ.τ. 39' Ντα Κόστα), Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης (63' Μπουχαλάκης), Φορτούνης, Ντουρμάζ (58' Ντομίνγκες), Σεμπά, Ιντέγε.

Χάποελ Μπερ Σεβά:  Γκόρες, Μπίτον, Βίτορ, Ουίλιαμ Σοάρες, Νταβιτζάντα, Μπάρντα, Ταά, Μπρουν, Μέλικσον (76' Ράντι), Νουακέμε, Όγκου.


Πηγή: efsyn.gr