Θύμα απαγωγής ο Πουλίδο - Ειδήσεις Pancreta

Οι αστυνομικές Αρχές της επαρχίας Ταμαουλίπας του Μεξικού επιβεβαίωσαν - σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας - την απαγωγή του επιθετικού του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο, τα ξημερώματα της Κυριακής

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο, φέρεται να έχει πέσει θύμα απαγωγής σύμφωνα με τα όσα αναπαρήγαγε ο μεξικανικός Τύπος, κατόπιν είδησης που δημοσίευσε η τοπική μεξικάνικη ιστοσελίδα της πόλης Βικτόρια, "El Cinco".AdTech Ad

Όπως αναφέρει το Sport24.gr,  η γραμμή εκτάκτων κλήσεων 066 του Μεξικού έλαβε κλήση τα ξημερώματα (02:00 τοπική ώρα) με αναφορά για απαγωγή του Άλαν Πουλίδο. Αμέσως δεκάδες αστυνομικές δυνάμεις κατευθύνθηκαν προς το δρόμο.

Παράλληλα, ελικόπτερο της ομοσπονδιακής αστυνομίας πέταξε πάνω από την εν λόγω περιοχή. Αρχικά δεν υπήρχε επίσημη ανακοίνωση επιβεβαίωσης της Αστυνομίας για το εάν πρόκειται τον επιθετικό του Ολυμπιακό, ωστόσο αργότερα σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Milenio", οι αστυνομικές Αρχές της επαρχίας Ταμαουλίπας του Μεξικού επιβεβαίωσαν - σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας - την απαγωγή του Άλαν Πουλίδο, τα ξημερώματα της Κυριακής (τοπική ώρα).

Όπως αναφέρουν τα Μέσα της χώρας της Κεντρικής Αμερικής, ο Άλαν Πουλίδο ταξίδευε με τη σύντροφό του, Ιλεάνα Σάλας, την ώρα του συμβάντος, το οποίος επιβεβαίωσε ο αδερφός του, Αρμάντο, με δηλώσεις του σε ιστοσελίδες της χώρας.

Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ βρίσκεται σε επικοινωνία με την οικογένεια του ίδιου του ποδοσφαιριστή, αλλά και τις Αρχές του Μεξικού για οποιαδήποτε εξέλιξη γύρω από την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από το Μεξικό, δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία από τους απαγωγείς προς το οικογενειακό περιβάλλον του παίκτη. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι υπάρχουν ακόμη ΜΜΕ ιδιαιτέρως επιφυλακτικά με την όλη υπόθεση, μη έχοντας πειστεί πλήρως για την εγκυρότητα της είδησης.

Όσον αφορά τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, συνεχίζουν τις προσπάθειες τους να επικοινωνήσουν με τις αρχές στο Μεξικό, πράγμα που αποδεικνύεται ιδιαίτερα δύσκολο μέχρι στιγμής. Με το περιβάλλον του παίκτη έχουν έρθει σε επαφή, με τους οικείους του Πουλίδο να επιβεβαιώνουν ότι κάτι συμβαίνει και ο παίκτης δεν έχει επιστρέψει ακόμη σπίτι του.

Πηγή: Sport24.gr


Πηγή: news247