Υπέταξε και την Μπάγερν - Ειδήσεις Pancreta

Για ακόμα μία φορά, η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν φοβήθηκε το μεγαθήριο που είχε απέναντί της, στο πλαίσιο των αναμετρήσεων για το Champions League. Η ισπανική ομάδα, πραγματοποιώντας μία ώριμη εμφάνιση κόντρα στην πανίσχυρη Μπάγερν Μονάχου, επικράτησε με σκορ 1-0, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Μέσα στα πρώτα λεπτά, η Ατλέτικο κατάφερε αυτό που αναζητούσε: πέτυχε ένα γκολ (με σπουδαία προσωπική ενέργεια του Σαούλ Νίγκεθ στο 10'), το οποίο, εκτός από το ότι επηρέασε θετικά την ψυχολογική κατάσταση των παικτών της, της επέτρεψε να οχυρωθεί στην άμυνα και να κυνηγήσει ένα δεύτερο τέρμα στις αντεπιθέσεις.

Από την πλευρά της, η Μπάγερν επιχείρησε -άλλοτε σπασμωδικά κι άλλοτε πιο οργανωμένα- να ξεκλειδώσει την πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων, όμως αν και δημιούργησε ευκαιρίες, δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα. Αξιοσημείωτο πως αμφότερες οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι. 

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα, η Ατλέτικο απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, όμως αναμένεται ότι οι Γερμανοί θα εμφανιστούν πολύ πιο διαφορετικοί -και... πιεστικοί- μπροστά στους οπαδούς τους. 

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Χουανφράν, Χιμένες, Σάβιτς, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Αουγκούστο Φερνάντες, Σαούλ Νίγκεθ (85' Πάρτεϊ), Κόκε, Γκριεζμάν, Τόρες

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λαμ, Μαρτίνεθ, Αλάμπα, Μπερνάτ (77' Μπενατιά), Τσάμπι Αλόνσο, Βιδάλ, Αλκάνταρα (70' Μίλερ), Ντόουγκλας Κόστα, Κομάν (64' Ριμπερί), Λεβαντόφσκι.


Πηγή: efsyn.gr