19ο Ατομικό Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκάκι Χανίων - Ειδήσεις Pancreta

Το Σαββατοκύριακο 4 & 5 Μαρτίου 2023 θα διεξαχθεί το 19ο Ατομικό Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκάκι Χανίων. Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο Πολύκεντρο Βουκολιών και στο Δημοτικό Σχολείο Βουκολιών του Δήμου Πλατανιά. Η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κρήτης (ΕΣΣΚ) ανέθεσε τη διοργάνωση στον Α.Ο. Κύδων και το συνεργαζόμενο σωματείο Όμιλος Φίλων Σκάκι Χανίων (Ο.Φ.Σ.Χ.) Συνδιοργανώτριες Αρχές είναι η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και  ο Δήμος Πλατανιά, ενώ το πρωτάθλημα τελεί υπό την αιγίδα των Διευθύνεσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων.

Η συμμετοχή των μαθητών και των μαθητριών κάθε ηλικίας είναι ελεύθερη. Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε 11 κατηγορίες (Νηπιαγωγείο, Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄Δημοτικού, Α΄, Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου και Λύκεια). Η αθλοθέτηση θα γίνει ξεχωριστά για αγόρια και κορίτσια.

Τα Χανιά είναι από τις περιοχές της Ελλάδας όπου το σκάκι ανθεί ως άθλημα. Το μαθητικό Ατομικό πρωτάθλημα αποτελεί μια γιορτή του αθλήματος και ταυτόχρονα το πιο μαζικό τουρνουά. Είναι μια καλή ευκαιρία για παιδιά κάθε ηλικίας να χαρούν τις παρτίδες και την συναναστροφή.

Οι συμμετοχές μπορούν να αποστέλονται στο email sxoliko2023@gmail.com ή στα τηλέφωνα 6972442935 και 6978777543.

Η πλήρης προκήρυξη για κάθε πληροφορία βρίσκεται στην ιστοσελίδα της ΕΣΣΚ https://essk.gr

 

Ο πρόεδρος του ΑΟ ΚΥΔΩΝ           Ο πρόεδρος του ΟΦΣΧ

Κουβάτσος Αθανάσιος                       Βακάλης Περικλής


Πηγή: pancreta.gr