Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 0-0: Όρθιοι οι πράσινοι στο Φάληρο - Ειδήσεις Pancreta

Δεν είχε νικητή το ντέρμπι αιωνίων για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Η μάχη του Γεώργιος Καραϊσκάκης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό έληξε ισόπαλη 0-0.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν εκείνοι που είχαν τις περισσότερες τελικές και ήταν πιο απειλητικοί.

Η πιο σημαντική στιγμή του πρώτου μέρους έγινε στο 34ο λεπτό και ανήκε στον Ολυμπιακό. Σε εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, ο Εμβιλά πήρε την κεφαλιά πάσα προς το ύψος του πέναλτι, η άμυνα του Παναθηναϊκού δεν απομάκρυνε και η μπάλα έφτασε στον Κανός που σούταρε συρτά με τη μια. Όμως, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Μπρινιόλι.

Λίγο πριν ο διαιτητής στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, οι ερυθρόλευκοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, σούταραν εκτός περιοχής και το 0-0 παρέμεινε έως το ημίχρονο.

Ο Ολυμπιακός βρήκε δίχτυα στο 89' με τον Βρουσάι, όμως ο διαιτητής κλήθηκε από τον VAR να εξετάσει τη φάση και ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ του Αραμπί. Αυτό το γεγονός μάλιστα έφερε έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά των γηπεδούχων.

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν «καυτή» πολύ πριν γίνει η σέντρα, με το Καραϊσκάκης να είναι ασφυκτικά γεμάτο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Μπα, Παπασταθόπουλος, Ροντινέι, Ρέαμπτσουκ, Χουάνγκ, Εμβιλά, Μπιέλ (68' Μασούρας), Κανός, Φορτούνης, Μπακαμπού (68' Αραμπί).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδη (60' Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Κουρμπέλη, Παλάσιος, Μαντσίνι, Μπερνάρ, Ιωαννίδη (60' Σπόραρ).

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός, ύστερα από 24 αγωνιστικές, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας 55 βαθμούς, τη στιγμή που ο Ολυμπιακούς έχει πέντε πόντους λιγότερους, δηλαδή 50, και είναι στην τρίτη θέση. Δεύτερη είναι η ΑΕΚ με 53 βαθμούς, αλλά έχοντας παίξει 23 αγώνες, και ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τέταρτη θέση της Super League με 48 πόντου


Πηγή: ieidiseis.gr