Σκόρπισε στους… έξι ανέμους την Ελβετία η Πορτογαλία - Ειδήσεις Pancreta

Με το εμφατικό 6-1 η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο διέλυσε την Ελβετία, πέρασε στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου και έστειλε μήνυμα προς τους λοιπούς διεκδικητές.

Οι Πορτογάλοι, πάντως, έφτασαν στο εντυπωσιακό σκορ χωρίς το μεγάλο τους αστέρι, καθώς ο Φερνάντο Σάντος αποφάσισε να τον αντικαταστήσει στο αρχικό σχήμα με τον Γκονσάλο Ράμος και δικαιώθηκε απόλυτα.

Ο νεαρός φορ πέτυχε τρία γκολ (17’, 51’, 67΄) και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής απέναντι σε μια Ελβετία που εμφανίστηκε πολύ κατώτερη των περιστάσεων. Τα άλλα τρία γκολ για τους Ίβηρες πέτυχαν οι Πέπε (33’), (Γκερέιρο 55’) και Λεάο (90’+ 2’).

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, πάντως, έζησε και αυτός την αποθέωσή του από το κοινό, ενώ πανηγύριζε σαν τρελός την πολύ εμφατική νίκη της ομάδας του.

Η Πορτογαλία θα συγκρουστεί με το εκπληκτικό Μαρόκο για μια θέση στα ημιτελικά.

Συνθέσεις

Πορτογαλία: Κόστα, Νταλότ, Πέπε, Ντίας, Γκερέιρο, Οτάβιο (73' Βιτίνια), Καρβάλιο, Μπ. Σίλβα (81' Νέβες), Φερνάντες (87' Λεάο), Ράμος (73' Όρτα), Φέλιξ (73' Ρονάλντο)

Ελβετία: Ζόμερ, Φερνάντες, Σαρ (46' Τσεμέρτ), Ακάντζι, Ροντρίγκεζ, Φρόιλερ (54' Ζακάρια), Τζάκα, Σακίρι, Σο (54' Σεφέροβιτς), Βάργκας (66' Οκαφόρ), Εμπολό (89' Τζασαρί)


Πηγή: efsyn.gr