Ανοιχτό άφησε ο Μαρινάκης το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα - Ειδήσεις Pancreta

Λίγες ώρες μετά το ντέρμπι των «αιωνίων», στο οποίο ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε τον Ολυμπιακό στις καθυστερήσεις με πέναλτι (το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι «ερυθρόλευκοι»), ο ισχυρός άντρας της ομάδας του Πειραιά, Βαγγέλης Μαρινάκης, έκανε λόγο για «σφαγή» χωρίς προηγούμενο από τη διαιτησία. 

Σύμφωνα με τον Β. Μαρινάκη, πρόκειται για μία από «τις μεγαλύτερες σφαγές στην ιστορία από ένα στημένο διαιτητή, μια στημένη Ομοσπονδία στην οποία λειτουργεί το παρακράτος, το οργανωμένο έγκλημα».

Υποστήριξε πως οι οπαδοί της ομάδας, με χιλιάδες μηνύματα που έστειλαν, «θέλουν να σταματήσει αυτό το τσίρκο που όλοι βλέπουμε», σημειώνοντας πως αυτό μπορεί να γίνει με το «να μη συμμετέχει ο Ολυμπιακός σε αυτή την παρωδία».

Σύμφωνα με το Β. Μαρινάκη, οι σχετικές αποφάσεις θα ληφθούν στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας που θα γίνει τη Δευτέρα ή την Τρίτη, με το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα να είναι στο τραπέζι. 

Νωρίτερα, ο Γιάννης Βρέντζος –μέλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη– εξαπέλυσε βαριές κατηγορίες κατά της κυβέρνησης, καθώς μίλησε για «φασιστικό παρακράτος» που διοικεί το ποδόσφαιρο, αλλά και για «καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου» με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη.


Πηγή: efsyn.gr