Πήρε τη νίκη, σκόρπισε χαμόγελα η εθνική απέναντι στη Βόρεια Ιρλανδία - Ειδήσεις Pancreta

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αποχαιρέτισε την τρίτη κατηγορία του Nations League η εθνική Ελλάδας, καθώς νίκησε με 3-1 τη Βόρεια Ιρλανδία, μετά από πειστική εμφάνιση. Με το τρίποντο αυτό η ομάδα του Πογιέτ έφτασε τις πέντε νίκες σε έξι ματς για τη διοργάνωση και άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Το πρώτο μέρος για την εθνική ήταν μέτριο, όμως ακόμη κι έτσι κατάφερε να προηγηθεί στο 14' με γκολ του Πέλκα. Μια στιγμή αδράνειας στην άμυνα, όμως, τέσσερα λεπτά αργότερα έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να ισοφαρίσουν με τον Λέιβερι.

Η εικόνα του ματς, ωστόσο, ήταν εντελώς διαφορετική στην επανάληψη, καθώς οι παίκτες του Γκουστάβο Πογιέτ μπήκαν φουριόζοι και έκαναν το 2-1 με τον Μασούρα (51'), μετά από ωραία συνεργασία του Μάνταλου με τον Μπακασέτα και τον σκόρερ.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 80ο λεπτό ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή σκόραρε για το 3-1. 

Οι συνθέσεις

Εθνική Ελλάδας: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μάνταλος (90+2' Γούτας), Μπακασέτας (76' Μπουχαλάκης), Μασούρας (76' Χατζηγιοβάνης), Πέλκας (67' Φούντας), Ιωαννίδης (67' Δουβίκας).

Β. Ιρλανδία: Φάρελ, Μπράντλεϊ (68' Τσαρλς), Φλάναγκαν, Έβανς, Λιούις (76' Φέργκιουσον), Μακνάιρ, Μακάν, Ντέιβις, Τόμπσον, Μαγκένις (76' ΜακΜέναμιν), Λέιβερι (67' Γουάιτ).


Πηγή: efsyn.gr