Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και επίσημα νέος πρόεδρος της Super League 1 - Ειδήσεις Pancreta
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο νέος πρόεδρος της Super League 1, με 9 ψήφους υπέρ του στη μοναδική υποψηφιότητα αφού απέσυρε τη δική του ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.
 

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού εξελέγη με 9 ψήφους υπέρ, ενώ υπήρχαν 5 λευκά και 1 απών από τη διαδικασία. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα είναι πρόεδρος έως τις 30/06/2024.

Λευκό έριξαν ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Λαμία και ΕΠΟ, ενώ απών από τη διαδικασία ήταν ο Βόλος.

Τον Βαγγέλη Μαρινάκη ψήφισαν Ολυμπιακός, Άρης, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Ιωνικός, ΟΦΗ, Παναιτωλικός και Λεβαδειακός. 

Η ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη

«Θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες της Super League για την εμπιστοσύνη και να ξεκαθαρίσω σε όλους τους φιλάθλους ότι ήρθε η στιγμή να πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά, αν φυσικά το θέλουν πραγματικά όλοι οι ιδιοκτήτες των ομάδων και οπωσδήποτε πρέπει να δεσμευτούμε γι’ αυτό.

Να είναι δηλαδή επιτέλους μέσα στα καλύτερα Πρωταθλήματα της Ευρώπης. Γίνονται νέα γήπεδα, υπάρχουν προοπτικές σε όλα τα επίπεδα για να φτιάξουμε ένα πλάνο πενταετίας τουλάχιστον, με περισσότερα έσοδα για όλους, με υγιείς ομάδες, με υγιείς και πραγματικές μετοχικές βάσεις, με τους φιλάθλους να γεμίζουν τις εξέδρες. Με γήπεδα σύγχρονα, ασφαλή και λειτουργικά προπονητικά κέντρα και Ακαδημίες που θα μπορούν να εξελίξουν το ταλέντο που έχουν τα Ελληνόπουλα.»


Πηγή: pancreta.gr