Θρήνος για τον θάνατο του Σ. Πρωτογεράκη: Την Κυριακή (19/6) το τελευταίο «αντίο» - Ειδήσεις Pancreta

Βαθύτατη θλίψη επικρατεί εδώ και μερικές ώρες στο ποδοσφαιρικό Ηράκλειο, καθώς έφυγε από την ζωή σε ηλικία 58 ετών ο Σταύρος Πρωτογεράκης.

Ο Σταύρος Πρωτογεράκης. έδωσε μεγάλη μάχη με αξιοπρέπεια σε πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, ωστόσο δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένεια του αλλά και την ποδοσφαιρική κοινότητα του Ηρακλείου..

Το τελευταίο «αντίο» θα πουν φίλοι και συγγενείς την Κυριακή 19 Ιουνίου στον Ιερό Αναστάσεως του Κυρίου (Νέο Κοιμητήριο) στις 13:00.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η ομάδα του Ποσειδώνα με ανάρτηση της στην επίσημη σελίδα της ομάδας λέγοντας: «Ένας αγαπημένος μας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ένας αδαμάντινος χαρακτήρας ,φεύγει πολύ νωρίς για την αιωνιότητα. Ο Σταύρος Πρωτογεράκης πάλεψε με αξιοπρέπεια αλλά δεν τα κατάφερε

Η οικογένεια του Ποσειδώνα απόψε νοιώθει φτωχότερη γιατί χάνει έναν άνθρωπο χαμογελαστό που μας αγάπησε όπως όλη η οικογένεια Του ! Μαιρη και Τάκη , Ματίνα, Σταύρο μας είμαστε Όλοι κοντά σας !! Καλό ταξίδι Σταύρο φεύγεις πολύ νωρίς και να μας προσεχείς όλους από ψηλά».


Πηγή: grandsport.gr