Λαμία – ΟΦΗ 2-1: Ανατροπή με Μανούσο - Ειδήσεις Pancreta

Ο ΟΦΗ “πάλεψε” στην έδρα της Λαμίας για το “διπλό”, προηγήθηκε, αλλά ο Γιώργος Μανούσος πήρε το… όπλο του και με δυο γκολ έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους (2-1), σε ματς για την 20η αγωνιστική της Superleague 1, λίγες ημέρες μετά την πρόκριση τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Λαμία δείχνει να έχει πάρει… φόρα, μετά την πρόκριση της επί του Άρη και το έδειξε και κόντα στον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ μέσα στο “Αθ. Διάκος”, αλλά οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ανατροπή του σκορ (2-1), και έφτασαν τους 18 βαθμούς στη βαθμολογία της Superleague 1. Απ’ την άλλη, η ομάδα του Νίκου Νιόπλια έμεινε στους 26 βαθμούς.

Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 34′ με τον Τσιλιανίδη, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στα τελευταία του λεπτά, ήρθε η ανατροπή..Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Φθιώτιδας δεν ήταν άλλος από τον Γιώργο Μανούσο, ο οποίος «υπέγραψε» τη νίκη των γηπεδούχων με γκολ στο 83′ και το 87′ και ενώ είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο στο 63′. Να αναφέρουμε ότι στο 81′ ακυρώθηκε γκολ του Καμάου των Κρητικών, από το VAR.


Πηγή: newsit.gr