Συνελήφθη ο ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Σεμέδο για βιασμό 17χρονης - Ειδήσεις Pancreta

Συνελήφθη για τον βιασμό μιας 17χρονης ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο. Σε βάρος του ασκήθηκε από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού ύστερα από σχετική καταγγελία. 

Από την πλευρά του ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αρνείται τις κατηγορίες. «Αρνείται την κατηγορία ο εντολέας μου. Σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δήλωση μου με βία. Όταν καταγγέλλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Είναι παντελής η άρνηση της κατηγορίας από τον κύριο Σεμέδο. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία», ανέφερε ο συνήγορος του Ρούμπεν Σεμέδο, Σταύρος Γεωργόπουλος.

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι το θύμα είχε υποστηρίξει στον ποδοσφαιριστή πως ήταν 19 ετών, επισημαίνοντας: «πως αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά».

Όπως κατήγγειλε η 17χρονη, μαζί με ακόμη έναν 40χρονο την παρέσυρε στο σπίτι του όπου τη βίασε. Σύμφωνα με την καταγγελία το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της 28ης Αυγούστου, όταν συναντήθηκε με τον γνωστό ποδοσφαιριστή σε κλαμπ στον Ωρωπό, τη μέθυσε και μετά την πήγε στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου τη βίασε.

Η κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό μαζί με την μητέρα της αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και στη συνέχεια στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του το οποίο εκτελέστηκε, και συνελήφθη στο σπίτι του. Σε βάρος του ποδοσφαιριστή έχει σχηματισθεί δικογραφία, ενώ ο 40χρονος αναζητείται. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πρόκειται για έναν Νιγηριανό, ο οποίος είναι καλλιτεχνικός μάνατζερ. 

Ανακοίνωση για την σύλληψη του Ρούμπεν Σεμέδο και του αλλοδαπού που εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού ανήλικης, εξέδωσε η Αστυνομία. Σε αυτή αναφέρει πότε έγινε η σύλληψή του, αλλά και επιβεβαιώνει ότι εκτός από τον στόπερ του Ολυμπιακού, στην υπόθεση εμπλέκεται ακόμα ένας αλλοδαπός.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Συνελήφθη χθες (29-8-2021) το βράδυ, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης. Συγκατηγορούμενος του ανωτέρω για το ίδιο αδίκημα τυγχάνει και έτερος αλλοδαπός. Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».


Πηγή: tvxs.gr