Η ΑΕΚ ήθελε, ο ΠΑΟ δεν μπορούσε και τελικά… 0-0! - Ειδήσεις Pancreta

Χωρίς γκολ (0-0), αλλά με νικητή στις… εντυπώσεις έληξε το ντέρμπι του ΠΑΟ με την ΑΕΚ. Οι πράσινοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, ενώ η Ένωση κυνήγησε μέχρι τέλους κάτι καλύτερο.

Δεν ανέδειξε «αφεντικό» το αθηναϊκό ντέρμπι στη Λεωφόρο!

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έμειναν στο 0-0, με τους πράσινους να έχουν… ελάχιστα να θυμούνται, αφού και λίγες φάσεις έφτιαξαν (δοκάρι με τον Μπεργκ στο 46′) και ουσία δεν είχαν στο παιχνίδι τους, πέραν κάποιων μικρών διαστημάτων.

Απ” την άλλη, η Ένωση -στο ντεμπούτο του Πογέτ στον πάγκο, που έκανε κίνηση ματ όταν πέρασε τον Κορδέρο στο ματς (59′)- στάθηκε καλύτερα, κέρδισε τις εντυπώσεις, κυνήγησε ως το τέλος ένα χρυσό τέρμα, το οποίο… δεν της βγήκε!

Στο -8 από την κορυφή πλέον το τριφύλλι, με τον κόσμο να αποδοκιμάζει έντονα τον Γιάννη Αναστασίου και να του ζητά να φύγει.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μαρινάκης, Πράνιτς, Ταυλαρίδης, Σάντσεθ, Λαγός (37′ λτ Ατζαγκούν), Λουντ (46′ Κουτρουμπής), Ζέκα, Νίνης (85′ Καλτσάς), Καρέλης, Μπεργκ

ΑΕΚ: Μπαρόχα, Λαμπρόπουλος, Μπαρμπόσα (84′ Μπουονανότε), Σιμόες, Βάργκας (59′ Κορδέρο), Γκάλο, Γιόχανσον, Μάνταλος, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Κρισάντους


Πηγή: press724.gr