Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ηροδότου - Ειδήσεις Pancreta

Συγχαρητήρια Περιφερειάρχη Κρήτης Στ. Αρναουτάκη 

Η άνοδος της ιστορικής ομάδας του "Ηροδότου" στην Super League 2 σηματοδοτεί την επιτυχημένη πορεία της ομάδας και τις ακόμα μεγαλύτερες προοπτικές για το μέλλον.

Ως Περιφέρεια Κρήτης, συγχαίρουμε τους παίκτες, τους προπονητές και τη Διοίκηση για τη χθεσινή επιτυχία. Οι επιτυχίες των ομάδων της Κρήτης σε όλα τα αθλήματα αναβαθμίζουν συνολικά τον αθλητισμό στο νησί και αποτελούν  έναν δημιουργικό τομέα  ενασχόλησης για τη νέα γενιά.

Συγχαρητήρια Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη  Λαμπρινού

Συγχαίρω τους παίκτες, τους προπονητές και την διοίκηση του ιστορικού Ηροδότου για την άνοδο της ομάδας στην Super League 2. Πρόκειται για μια επιτυχία που ο σύλλογος την δικαιούνταν και αντανακλά όχι μόνο στην Νέα Αλικαρνασσό,  η οποία έχει κάθε λόγο να χαίρεται, μα και σε ολόκληρο το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο. Εύχομαι στον Ηρόδοτο να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών και στο μέλλον.

Συγχαρητήρια Νίκου Ηγουμενίδη
 

Με αφορμή την χθεσινή επιτυχία του Ηροδότου και την άνοδό του στη Super League 2, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Ηγουμενίδης δήλωσε:

«Δεν μπορεί παρά να συγχαρεί κανείς σήμερα την ομάδα του Ηροδότου που πέτυχε την άνοδο στη Super League 2. Οι προσπάθειες της ιστορικής ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού, ιδίως των παικτών και των προπονητών τους, έπιασαν τόπο και μάλιστα σε μια περίοδο αντίξοη και πρωτόγνωρη για όλους. Η ιστορική αυτή νίκη μας κάνει περήφανους και είναι προάγγελος για επόμενες ακόμη μεγαλύτερες νίκες. Συγχαρητήρια από καρδιάς σε όλη την ομάδα!»


Πηγή: pancreta.gr