«Τελικός» προκλήσεων - Ειδήσεις Pancreta

Ενας ακόμη τελικός... Μικρός τελικός, καθώς ο μεγάλος τελικός ήταν ο αγώνας της 9ης Δεκεμβρίου κόντρα στην Αρσεναλ, ματς στο οποίο ο Ολυμπιακός πήγαινε για τρία... αποτελέσματα (νίκη, ισοπαλία και ήττα με 1-0 ή 2-1). Το αποτέλεσμα γνωστό, όπως και η απογοήτευση, καθώς σε ένα βράδυ χάθηκαν η πρόκριση στους «16» τού Τσάμπιονς Λιγκ και 5,5 εκατ. ευρώ.

Απόψε το οικονομικό διακύβευμα είναι ελάχιστο σε σχέση με τα 5,5 εκατ. €, καθώς το πριμ πρόκρισης στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ φτάνει στα 750.000€, ήτοι όσα εισπράττει ένας καλοπληρωμένος παίχτης του Ολυμπιακού.

Ομως και στο αποψινό ματς των «ερυθρολεύκων» με την Αντερλεχτ, με την οποία είχαν συναντηθεί στο ίδιο γήπεδο και πριν από 26 μήνες, σ΄ ένα ματς πρόκρισης (3-1), σε μία αναμέτρηση που σημαδεύτηκε από τα τρία πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού και τις τρεις κόκκινες κάρτες σε βάρος της βελγικής ομάδας που έδωσε ο Γερμανός διαιτητής Βόλφγκανγκ Σταρκ, υπάρχει οικονομικό αντίκρισμα.

Πρωτίστως για τους παίχτες του Ολυμπιακού, αλλά και τον Μάρκο Σίλβα, καθώς διάφορα (και ουχί αδιάφορα) μάτια θα τους δουν. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ένα ακόμη κίνητρο: να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 των Βρυξελλών, αλλά και την άσχημη παράδοση, που τους θέλει όταν ηττώνται στο πρώτο ματς εκτός έδρας, στον επαναληπτικό κατά 95% αποκλείονται...

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ


Πηγή: ethnos