Οδοστρωτήρας ο Ολυμπιακός, ισοπέδωσε την ΑΕΚ - Ειδήσεις Pancreta
Η αδυναμία της ΑΕΚ στην άμυνα και η επιθετική δεινότητα του Ολυμπιακού ήταν τα βαρόμετρα που έκριναν την αναμέτρηση.
 

Με το εντυπωσιακό 5-1 ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, σε ματς για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ στη Super League. 

 
 

Το τρίποντο των «ερυθρόλευκων» εδραιώθηκε στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο προηγήθηκαν με 4-0. Στο διάστημα αυτό η άμυνα της ΑΕΚ έμπαζε από παντού, με τον Ολυμπιακό να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά, καθώς μετέτρεπε τα λάθη της αντιπάλου του σε γκολ.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν ακόμα ένα τέρμα, με την Ένωση να πετυχαίνει το γκολ της τιμής προς το τέλος του ματς. Πάντως οι γηπεδούχοι σε καμιά στιγμή δεν άφησαν το ματς, αλλά προσπαθούσαν για το καλύτερο, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία.

Συνοπτικά, η αδυναμία της ΑΕΚ στην άμυνα και η επιθετική δεινότητα του Ολυμπιακού ήταν τα βαρόμετρα που έκριναν την αναμέτρηση. Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Πειραιά συνέχισε την τρελή πορεία της προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου (οι παίκτες του Μαρτίνς χρειάζονται ακόμα 6 βαθμούς για να πανηγυρίσουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα), ενώ η Ένωση έχασε έδαφος στο κυνήγι του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, καθώς έπεσε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Καμαρά (17΄), Μασούρας (23΄,45΄), Ελ Αραμπί (35΄) και Φορτούνης (74΄). Μείωσε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στο 88΄.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο στρατόπεδο της ΑΕΚ μετά τη βαριά αυτή ήττα, με τον χρόνο να μετρά ενδεχομένως αντίστροφα για τον Μανόλο Χιμένεθ, καθώς και για κάποιους ποδοσφαιριστές της ομάδας. 

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Νταντσένκο, Χνιντ (64΄ Νεντελτσεάρου), Σβάρνας, Λόπες, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος (64΄ Μάνταλος), Τάνκοβιτς (46΄ Αλμπάνης), Γκαρσία (79΄ Μαχαίρας), Ολιβέιρα (46΄ Ανσαριφάρντ)

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρντίνς): Σα, Σεμέδο, Μπα, Παπασταθόπουλος, Ανδρούτσος, Χολέμπας (75΄ Ντράγκερ), Εμβιλά, Καμαρά (63΄ Μπουχαλάκης), Μπρούμα (57΄ Φορτούνης), Μασούρας (75΄ Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (64΄ Χασάν)


Πηγή: efsyn.gr