Παράπονα Ολυμπιακού για τη διαιτησία - Κάνει λόγο για «εγκληματική οργάνωση» - Ειδήσεις Pancreta

Εικοσιένα και... «κάηκε» ο Ολυμπιακός. Η ΑΕΚ ήταν η ομάδα που «έσπασε» στο ΟΑΚΑ το αήττητο των «ερυθρολεύκων» στο πρωτάθλημα, σε ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων και στα ενενήντα λεπτά. Τρεις κόκκινες κάρτες, ένα πέναλτι (αμφισβητούμενο) και το γκολ του Βάργκας στο 78΄ το «κερασάκι στην τούρτα» του μεγάλου ντέρμπι της 22ης ημέρας της Super League.

Χρειάστηκαν να περάσουν 22 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Super League για να γνωρίσει την πικρή γεύση της ήττας ο Ολυμπιακός. Σε ένας ματς με μεγάλες συγκινήσεις (στο δεύτερο ημίχρονο), η Ένωση κατάφερε να γίνει η πρώτη ομάδα -εντός των συνόρων- που κερδίζει τον Ολυμπιακό αλλά προτού γίνει αυτό προηγήθηκαν οι αποβολές δύο παικτών των πρωταθλητών.

Οι Πειραιώτες από το 47' έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Μποτία, στο 76΄ έχασαν και τον Μιλιβόγεβιτς με δεύτερη κίτρινη αφού του καταλογίστηκε αμφισβητούμενο πέναλτι.

Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Μπουονανότε αλλά ο Ρομπέρτο έπεσε σωστά στη γωνία του και απέκρουσε. Το ριμπάουντ πήρε ο Βάργκας, που από πλεονεκτική θέση σημείωσε το νικητήριο γκολ του δικεφάλου.

Στο 86΄ η ΑΕΚ είδε τον Γκάλο να παίρνει το δρόμο προς τα αποδυτήρια, αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη).

Κακό ποδόσφαιρο παίχτηκε στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου μέρους. Το δεύτερο μέρος ήταν εντελώς διαφορετικό με τον ρυθμό να είναι καταιγιστικός χωρίς πάντως σπουδαίες ευκαιρίες.

Ελαφρός καλύτερος ο Ολυμπιακός που απείλησε περισσότερο ωστόσο η αριθμητική υπεροχή της ΑΕΚ άλλαξε τα δεδομένα.

Παράπονα Ολυμπιακού για τη διαιτησία - Κάνει λόγο για «εγκληματική οργάνωση»

Ο Ολυμπιακός λίγο μετά τη λήξη του αγώνα, με επίσημη θέση διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του ντέρμπι, κάνοντας λόγο για «εγκληματική οργάνωση» στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η επίσημη θέση των ερυθρόλευκων

«Απόψε είδαμε από το διαιτητή Καλογερόπουλο το στήσιμο της πραγματικής εγκληματικής οργάνωσης. Αποβολή φάντασμα, πέναλτι και δεύτερη αποβολή φάντασμα. Που είναι απόψε οι κύριοι Κορέας, Ανδρεάδης και Σιμιτζόγλου; Που είναι ο ψηλός Παναθηναϊκάκιας εισαγγελέας; Όλοι αυτοί τα τελευταία 4 χρόνια, συμμετείχαν στη μεγάλη σκευωρία κατά του Ολυμπιακού και του προέδρου μας και τώρα προφανώς χαίρονται για όσα έγιναν και μάλλον θα κοιμηθούν ήσυχοι»


Πηγή: pancreta