Κακλαμανάκης: Μεγάλη ομερτά στην Ομοσπονδία, έχει απειληθεί δύο φορές η ζωή μου - Ειδήσεις Pancreta

Άνοιξε ο «ασκός του Αιόλου» για την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία), μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου, ενώ ο Νίκος Κακλαμανάκης προέβη σε νέες αποκαλύψεις.

Μιλώντας στο βραδινό δελτίο του ΣΚΑΪ, ο Ολυμπιονίκης έκανε λόγο για «μεγάλη ομερτά» στο εσωτερικό της ομοσπονδίας, υποστηρίζοντας ότι έχει καταθέσει 130 σελίδες για τα όσα έχουν συμβεί και βρίσκονται υπό εισαγγελική διερεύνηση πλέον.

«Τα στοιχεία που έχουμε είναι επαρκέστατα σε ό, τι αφορά την κατάχρηση εξουσίας διαχρονικά από την ομοσπονδία», είπε και ανέφερε και πρόσθεσε «με θλίβει απεριόριστα βέβαια αυτό που έχει βιώσει η συναθλήτρια μου.

Μίλησε, ακόμη, για φαινόμενα συναισθηματικής και ψυχικής κακοποίησης εντός της Ομοσπονδίας, ενώ αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί δύο φορές απειλές για τη ζωή του, το 1999 και το 2018. 

«Προσωπικά 33 χρόνια τα βιώνω αυτά. Ψυχικά και συναισθηματικά να με κακοποιούν ανά πάσα στιγμή. Είδα πράγματα που δεν έπρεπε, τα έχω καταθέσει στον εισαγγελέα. Δεν έχουμε δει δυστυχώς ακόμα τίποτα» επισήμανε, ανακοινώνοντας ότι φιλμ με στοιχεία και μαρτυρίες αθλητών θα δημοσιοποιηθεί άμεσα.


Πηγή: efsyn.gr