Ένα εύκολο απόγευμα για τον ΠΑΟΚ στην Κρήτη - Ειδήσεις Pancreta

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα και με σκορ 3-0, ο «δικέφαλος» επιβλήθηκε του ΟΦΗ, σε ματς για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος στη Super League.

Με το τρίποντο αυτό ο ΠΑΟΚ διατήρησε την απόσταση των 10 βαθμών πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Αντίθετα, οι Κρητικοί έχασαν μια ευκαιρία μέσα στην έδρα τους να πλησιάσουν περισσότερο την πρώτη 6άδα και έτσι βρίσκονται περίπου στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Καθοριστική για την εξέλιξη του ματς ήταν η κόκκινη κάρτα που πήρε ο Βάτερμαν μόλις στο 26ο λεπτό, δίνοντας στους Θεσσαλονικείς ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν αλλά και σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ.

Ό,τι δεν κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο, το πέτυχε ο «δικέφαλος» στα πρώτα λεπτά του β΄ ημιχρόνου: στο 48ο λεπτό και στη σέντρα του Μουργκ από δεξιά ο Τζόλης μπήκε στη φάση, πρόλαβε τον Ουές κι άνοιξε το σκορ, για να διπλασιάσει στο 53΄ ο Βαρέλα, μετά από συνδυασμό Σβαμπ - Μουργκ και κακή αντίδραση του Σωτηρίου.

Ο ΠΑΟΚ σημείωσε και τρίτο τέρμα στο 67΄, όταν από κάθετη πάσα του Τζόλη η μπάλα έφυγε από τα πόδια του επιρρεπή στο λάθος Σελίμοβιτς και ο Κρμέντσικ με εύκολο πλασέ νίκησε από κοντά τον Σωτηρίου για το 3-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν, Ουές, Βούρος (77΄ Σολίς), Σελίμοβιτς, Λυμπεράκης (30΄ Σωτηρίου), Κοροβέσης (78΄ Σουρνάκης), Βαφέας, Στάικος, Νέιρα, Στάρτζεον (68΄ Γρίβας), Σαρδινέρο (68΄ Γιαννούλης).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια (77΄ Ροντρίγκο), Βαρέλα, Κρέσπο, Περέιρα, Τσιγγάρας, Σβαμπ (77΄ Αουγκούστο), Τζόλης, Ουάρντα (83΄ Κωνσταντέλιας), Μουργκ (69΄ Λάμπρου), Κρμέντσικ (76΄ Σφιντέρσκι).


Πηγή: efsyn.gr