Παλικαρίσιος βαθμός για τον ΟΦΗ στο Περιστέρι - Ειδήσεις Pancreta
Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Ατρόμητος και ΟΦΗ σε ένα παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες.

Παραπλανητικό για την εικόνα του αγώνα στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΟΦΗ είναι το τελικό 0-0, καθώς και οι δύο ομάδες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν και οι τερματοφύλακές τους, Μανδάς και Βάτερμαν, αναδείχτηκαν μεγάλοι πρωταγωνιστές. Θα έλεγε κανείς ότι νικητής... αναδείχτηκε ο Αστέρας Τρίπολης, που προσπέρασε τις δύο ομάδες στη βαθμολογία εκμεταλλευόμενος την αδυναμία τους να σκοράρουν.

Ειδικά στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω και χάθηκαν απίστευτες ευκαιρίες εκατέρωθεν (κορυφαίες η απόκρουση του Μανδά στο τετ α τετ με τον Ουές και το πλασέ άουτ του Μανούσου σε κενή εστία στο 45’), ενώ ο ΟΦΗ είχε και δοκάρι σε κεφαλιά του Διαμαντή μετά από κόρνερ του Μπαλογιάννη.

Στο δεύτερο μέρος, ένα πολύ απρόσεκτο και σκληρό μαρκάρισμα που κόστισε στον Μεγιάδο τη δεύτερη κίτρινη στο 52’, άλλαξε τις ισορροπίες, αλλά ο Ατρόμητος παρά την κυριαρχία του δεν μπόρεσε να βρει το χρυσό γκολ. Μάλιστα, στο φινάλε του ματς με τον Νέιρα οι Κρητικοί θα μπορούσαν να κλέψουν και το διπλό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νταμίρ Κάναντι δεν κάθισε στον πάγκο, καθώς είχε αποβληθεί στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ατρόμητος (Μ. Ερβάς): Μανδάς, Γούτας, Γκαλβάο, Γκάλο, Νταβιώτης (63’ Κιβρακίδης), Νάτσος (78’ Κωτσόπουλος), Χαρίσης (78’ Σάλομον), Τομάσεβιτς (78’ Μάτιτς), Μανούσος, Μουνίθ, Αγκάγιεφ (63’ Χριστοδουλόπουλος).

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Βάτερμαν, Ουές, Λυμπεράκης (71’ Κοροβέσης), Σελίμοβιτς (46’ Βούρος), Βαφέας, Διαμαντής, Μπαλογιάννης (46’ Στάικος), Μεγιάδο, Νέιρα, Στάρτζεον (84’ Τσιλιανίδης), Γρίβας (70’ Σαρδινέρο).

Σκόρερ: -
Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής).
Κίτρινη: 21’ Νάτσος, 62’ Τομάσεβιτς, 91’ Μανούσος - 3’ Λυμπεράκης, 16’ Μεγιάδο, 87’ Σαρδινέρο.
Κόκκινη: 52’ Μεγιάδο (2η κίτρινη).


Πηγή: efsyn.gr