Άλωσε το ΟΑΚΑ ο Ατρόμητος με δράστη τον Λάζαρο - Ειδήσεις Pancreta

Με ένα τέρμα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ατρόμητος δραπέτευσε με νίκη από το ΟΑΚΑ, επικρατώντας με 1-0 του Παναθηναϊκού, ο οποίος επέστρεψε στα ανεπιτυχή αποτελέσματα. 

Στο σημερινό ματς που ήταν για την 8η αγωνιστική της Super League, ο Ατρόμητος εμφανίστηκε καλά οργανωμένος στην άμυνά του και μπλόκαρε τις επιθετικές κινήσεις των «πρασίνων», η απόδοσή των οποίων κυμάνθηκε κοντά στη μετριότητα.

Το πρώτο ημίχρονο είχε ελάχιστες φάσεις, ενώ στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι βγήκαν σιγά-σιγά μπροστά και δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες (με τον Κωστόπουλο στο 48' και τον Μάτιτς στο 54') μπροστά στην εστία του Παναθηναϊκού, πριν φτάσουν στο γκολ με τον Χριστοδουλόπουλο στην εκπνοή του ματς. Στο διάστημα αυτό, οι γηπεδούχοι είχαν να επιδείξουν μόνο μια καλή στιγμή στο 86' με τον Αϊτόρ.

Με τη νίκη του αυτή, ο Ατρόμητος ανέβηκε στην 6η θέση και τους 11 βαθμούς, ξεπερνώντας τους «πράσινους» που έμειναν στους 9 (έχουν, όμως, ένα ματς λιγότερο. 

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

Παναθηναϊκός: Διούδης, Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Ζαγαρίτης, Μαουρίσιο, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης (74' Βιγιαφάνιες), Σαβιέρ (61' Αϊτόρ), Καρλίτος, Μακέντα (61' Καμπετσής)

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Μανούσος, Ούμπιδες (81' Χαρίσης), Σάλομον (82' Μπουσούλατζιτς), Αγκάγιεφ (59' Χριστοδουλόπουλος), Κωτσόπουλος (83' Μουνίθ), Μάτιτς (67' Ενσικουλού)


Πηγή: efsyn.gr