Μπαρτσελόνα και Μπάγερν σφράγισαν τα εισιτήρια στο Champions League - Ειδήσεις Pancreta

Δύο από τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Champions League πήραν, το βράδυ του Σαββάτου, την πρόκριση για τους «8», επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά.

Στην Καταλονία, η Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι νίκησε με 3-1 τη Νάπολι και σε συνδυασμό με το 1-1 τού πρώτου αγώνα, πανηγύρισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. 

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς και έχασαν πολλές ευκαιρίες να σημειώσουν περισσότερα τέρματα. Από την πλευρά τους οι Ιταλοί που έμοιαζαν πελαγωμένοι στο πρώτο ημίχρονο, πίεσαν στα τελευταία λεπτά για να σημειώσουν ένα δεύτερο τέρμα, το οποίο θα άλλαζε τις ισορροπίες, όμως δεν ήταν αποτελεσματικοί στις προσπάθειές τους.

Στη Γερμανία, η Μπάγερν Μονάχου δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Τσέλσι την οποία νίκησε για δεύτερη φορά με το ευρύ 4-1.  Υπενθυμίζεται πως στο πρώτο ματς οι Γερμανοί είχαν επικρατήσει με 3-0. 

Δύο τέρματα για τους νικητές πέτυχε ο συνήθης ύποπτος Λεβαντόφσκι και από ένα οι Πέρισιτς και Τολισό. Για τους φιλοξενουμένους είχε μειώσει ο Αμπραχάμ. 

Μετά την ολοκλήρωση της φάσης των «16», ακολουθούν οι μονομαχίες για τα προημιτελικά, που θα γίνουν ως εξής (σε παρένθεση οι ημερομηνίες):  

  • Λειψία - Ατλέτικο Μαδρίτης (13/8)
  • Αταλάντα - Παρί Σεν Ζερμέν (12/8)
  • Μάντσεστερ Σίτι - Λιόν (15/8)
  • Μπαρτσελόνα - Μπάγερν (14/8)

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr