Περίπατος του Ολυμπιακού – «Κόλλησε» στο μηδέν ο Παναθηναϊκός - Ειδήσεις Pancreta

Οι πρώτοι αγώνες της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας διεξήχθησαν την Τετάρτη σε Πειραιά, Αθήνα και Νέα Σμύρνη. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν εύκολο απόγευμα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Προβάδισμα πρόκρισης του Ατρομήτου που απέσπασε λευκή ισοπαλία μέσα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας κόντρα στον Παναθηναϊκό. Σημαντικό βήμα για τα ημιτελικά έκανε ο ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας. Με το εμφατικό 5-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης» στον πρώτο προημιτελικό της διοργάνωσης, οι Πειραιώτες μετέτρεψαν σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς της 3ης Φεβρουαρίου στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Από δύο γκολ πέτυχαν οι Ιντέγε (13΄, 41΄) και Φορτούνης (50΄, 64΄), ενώ στο 79΄ ο Πάρντο «σφράγισε» τη μεγάλη νίκη των «ερυθρόλευκων».

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος

Στο Περιστέρι, στις 10 Φεβρουαρίου, θα «λύσουν τις διαφορές τους», Παναθηναϊκός και Ατρόμητος μετά το σημερινό 0-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων. Άδειες παρέμειναν οι θύρες 13 και 14 μετά την τιμωρία του ΠΑΟ για τα επεισόδια των οπαδών του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. 

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στους «4» του κυπέλλου Ελλάδας, καθώς στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 15΄ με τον Πέλκα, ενώ οι «κυανέρυθροι» ισοφάρισαν στο 34΄ με τον Μασούρα.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 11 Φεβρουαρίου, στην Τούμπα.

Την Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου ολοκληρώνεται η σειρά των αγώνων της προημιτελικής φάσης με την αναμέτρηση ΑΕΚ – Ηρακλής στο ΟΑΚΑ.


Πηγή: efsyn.gr