Χωρίς νίκη στα πλέι έμειναν Παναθηναϊκός και ΟΦΗ - Ειδήσεις Pancreta

Η «λευκή» ισοπαλία (0-0) σημάδεψε τελικά τις προσπάθειες των παικτών του ΟΦΗ και του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο, σε ματς για την 4η αγωνιστική στα πλέι οφ της Super League

Έτσι, αμφότερες οι ομάδες παρέμειναν χωρίς νίκη στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και βρίσκονται σταθερά, ο μεν Παναθηναϊκός στην 4η θέση, ο δε ΟΦΗ στην 6η (σε σύνολο έξι ομάδων που συμμετέχουν στα πλέι οφ.

Το ματς στο πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι «πράσινοι» ήταν ανώτεροι από τον αντίπαλό τους και μάλιστα πέτυχαν δύο τέρματα, τα οποία όμως (σωστά) δεν μέτρησαν μετά την εξέταση του VAR.

Πρώτη ευκαιρία στο ματς για τον ΟΦΗ με τον Βαζ στο 18΄, με τον Παναθηναϊκό να απαντά στο 22΄ με το σουτ του Κουρμπέλη. Στο 58΄ οι «πράσινοι» άγγιξαν το 1-0 μετά την κεφαλιά του Μακέντα από σέντρα του Χατζηγιοβάνη και τον κακό υπολογισμό της μπάλας από τον Ουάλεϊ, που την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι. Τίποτα το ουσιαστικό δεν άλλαξε μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης.

Ο διαιτητής Καραντώνης έδειξε κίτρινα κάρτα στους Βαζ, Μαρινάκη, Μπράουν, Δεληγιαννίδη, Ανουάρ και Σένκεφελντ.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Ουάλεϊ, Μπράουν, Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (69΄ Μαρινάκης), Μεγιάδο, Νέιρα, Ναμπί (68΄ Στάικος), Βαζ (90΄+2  Δεληγιαννίδης), Φιγκεϊρέδο, Σεμέντο (43΄ Μάνος)

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Θεοχάρης (78΄ Περέα), Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης, Αγιούμπ (82΄ Αλεξανδρόπουλος), Μπουζούκης (82΄ Σερπέζης), Χατζηγιοβάνης, Κολοβός (63΄ Ανουάρ), Μακέντα (83΄ Καμπετσής).

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr