Παράσταση για έναν ρόλο στο ντέρμπι των «αιωνίων» - Ειδήσεις Pancreta

Με συνοπτικές διαδικασίες, ο Ολυμπιακός σφράγισε από νωρίς τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης», παίρνοντας το τρίτο του τρίποντο σε ισάριθμα ματς για τα πλέι οφ στη Super League

Το τελικό 3-0 επέτρεψε στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (75 βαθμοί) να αυξήσει τη διαφορά του από τους δύο «δικεφάλους», ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, που μοιράζονται τη δεύτερη θέση (56 βαθμοί) και να συνεχίζει ολοταχώς για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Η νίκη κλείδωσε ουσιαστικά από το 21ο λεπτό, όταν ο Ελ Αραμπί πέτυχε το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων, δίνοντας διαφορά ασφαλείας στην ομάδα του απέναντι σε έναν ανήμπορο να αντιδράσει Παναθηναϊκό.

Στα υπόλοιπα λεπτά, οι γηπεδούχοι ουσιαστικά έκαναν διαχείριση της κατάστασης, με μεγάλη άνεση, μπλοκάροντας τους «πράσινους» που αγωνίζονταν με πολλές απουσίες βασικών παικτών.

Για την ιστορία, το σκορ άνοιξε μόλις στο 5΄ με τον Γκιλιέρμε, ενώ ο Καφού έκανε το τελικό 3-0 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Γκιλιέρμε, Χατζηθεοδωρίδη, Χατζηγιοβάνη, Κουρμπέλη, Ανουάρ, Ζαγαρίτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί (74΄ Γκασπάρ), Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε (61΄ Καφού), Καμαρά (86΄ Μπρούνο), Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Λοβέρα (74΄ Μασούρας), Ελ Αραμπί (61΄ Χασάν).

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Χατζηθεοδωρίδης (80΄ Ζαγαρίτης), Ανουάρ (86΄ Καμπετσής), Δώνης, Ζαχίντ (46΄ Κολοβός), Αγιούμπ (71΄ Μπουζούκης), Μακέντα, Χατζηγιοβάνης. 

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr