Οριστική αναβολή και στη Super League - Ειδήσεις Pancreta

Αναστέλλονται όλες οι αγωνιστικές δραστηριότητες και στη Super League μέχρι νεωτέρας. Η απόφαση επρόκειτο να ληφθεί το μεσημέρι της Πέμπτης (12/3) ωστόσο λόγω αντιρρήσεων του Ολυμπιακού, και με δεδομένο ότι δεν υπήρξε ομοφωνία, αποφασίστηκε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο προκειμένου να τεθεί το θέμα σε ψηφοφορία. Εξαρχής πάντως oι έτεροι μεγάλοι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός είχαν δηλώσει ότι επιθυμούν διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της απειλής του κοροναϊού.

«Επικυρώθηκε ομόφωνα από το διοικητικό συμβούλιο η απόφαση αναστολής μέχρι νεωτέρας των play off και play out» ανέφερε η ενημέρωση από τη Super League, καθώς μετά την κατακραυγή που υπήρξε για τη στάση του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» υπαναχώρησαν της αρχικής τους θέσης και ψήφισαν υπέρ της αναβολής, όπως αναφέρει το Έθνος.

Έτσι τα παιχνίδια αναβάλλονται μέχρι να λήξει η… καραντίνα και στο ποδόσφαιρο. Σημειώνεται, ότι η πρεμιέρα των play off είχε δύο μεγάλα ντέρμπι καθώς ο ΠΑΟΚ επρόκειτο να υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και η ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.


Πηγή: pancreta.gr