Super League: Αναβάλλεται η πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ - Ειδήσεις Pancreta

Ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Μηνάς Λυσάνδρου ολοκλήρωσε τις επαφές του με τους εκπροσώπους των ΠΑΕ, με την πρώτη αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος να αναβάλλεται. Η απόφαση θα επικυρωθεί στο αυριανό έκτακτο ΔΣ της Super League. 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν τα παιχνίδια Αρης – ΟΦΗ, ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. 

Η απόφαση περί αναβολής είχε προαναγγελθεί από τον πρόεδρο του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργο Μποροβήλο.

«Τα πράγματα είναι σοβαρά και οφείλουμε να πειθαρχήσουμε άπαντες γιατί έχουμε να κάνουμε με πανδημία. Επομένως εντός της ημέρας καλούμαστε να αποφασίσουμε για αναβολή στα πλέι οφ και νομίζω ότι θα παρθεί αυτή η απόφαση», δήλωσε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος πρόσθεσε: 

«Ο πρόεδρος της λίγκας έχει το γενικό πρόσταγμα, γίνονται διαβουλεύσεις με τις ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ. Ολη η Ευρώπη έχει πάρει μια απόφαση και βλέπουμε ότι το ένα μετά το άλλο σταματούν τα πρωταθλήματα. Δεν μπορούμε εμείς να πάρουμε άλλη απόφαση. Επαναλαμβάνω μιλάμε για πανδημία και άπαντες πρέπει να πειθαρχήσουμε». 

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr