Ολική επαναφορά ΠΑΟΚ στην Τούμπα - Ειδήσεις Pancreta

Μπορεί στο πρώτο 7λεπτό ο ΠΑΟΚ να έχανε με... 2-0, όμως ο «δικέφαλος» βρήκε τα αγωνιστικά και ψυχικά αποθέματα να επανέλθει στο ματς και να επικρατήσει τελικά με 3-2 του Ολυμπιακού στην Τούμπα, στο πλαίσιο του πρώτου ματς των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Οι γηπεδούχοι πριν συμπληρωθούν τα πρώτα 12 λεπτά κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2, με την αναμέτρηση να αποκτά στη συνέχεια μια άγρια ομορφιά. Η νίκη κρίθηκε τελικά στο 68ο λεπτό, όταν ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Σεμέδο, με τον Πέλκα να μην αστοχεί από το σημείο του πέναλτι.

Σημειώνεται επίσης ότι οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες στο 84ο λεπτό, έπειτα από αποβολή του Γιαννούλη.

Για τους φιλοξενούμενους —που αιφνιδίασαν στα πρώτα λεπτά, όμως το ίδιο εύκολα έχασαν και το προβάδισμά τους—, αυτή ήταν η πρώτη ήττα εντός ελληνικών συνόρων στη φετινή αγωνιστική περίοδο.  

Σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν ο Χασάν (στο 3ο λεπτό) και ο Ελ Καντουρί (αυτογκόλ, στο 7'), ενώ τα τέρματα του ΠΑΟΚ έβαλαν οι Πέλκας (στο 10' και στο 68') και Μίσιτς (στο 12).

Υπενθυμίζεται πως στον άλλον ημιτελικό, η ΑΕΚ νίκησε τον Άρη με 2-1, σε ένα επεισοδιακό ματς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Πέλκας (81’ Ροντρίγκο), Ελ Καντουρί (79’ Λημνιός), Μπίσεσβαρ (89’ Εσίτι), Άκπομ.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ομάρ (70’ Γκασπάρ), Σισέ, Σεμέδο, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Καμαρά (86’ Ελ Αραμπί), Μασούρας (77’ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά, Χασάν.

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr