Κόκκινο βάφτηκε το ντέρμπι της Τούμπας - Ειδήσεις Pancreta

Το εντός έδρας αήττητο του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα έσπασε σήμερα (Κυριακή) ο Ολυμπιακός, επικρατώντας με 1-0 και κάνοντας ένα πολύ σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στη Super League 1.

Η φάση που έκρινε την αναμέτρηση στην Τούμπα διαμορφώθηκε στο 49ο λεπτό από αυτογκόλ του Γιαννούλη.

Έτσι ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός αύξησε την απόστασή του από τον δεύτερο στη βαθμολογία ΠΑΟΚ, στους 5 βαθμούς (63 έναντι 58), μόλις μια αγωνιστική πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και την αρχή των πλέι οφ.

Η κρισιμότητα του ματς και η καταρχάς επιθυμία των δύο προπονητών να εξουδετερώσουν τα επιθετικά ατού και την ανάπτυξη των αντιπάλων τους, μάλλον έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να μην παιχθεί καλό ποδόσφαιρο, με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται να βρουν ρυθμό και να δημιουργήσουν επικίνδυνες στιγμές μπροστά στις δύο εστίες. 

Από τις ελάχιστες αξιοσημείωτες φάσεις του ματς ήταν το δοκάρι του Ελ Αραμπί στο 42ο λεπτό. Σωστά ακυρώθηκε (με τη χρήση VAR) το τέρμα που σημείωσε ο Βαρέλα στο 52', καθώς ο παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν σε θέση οφσάιντ. 

Ο Γερμανός διαιτητής Στίλερ έδειξε κίτρινα κάρτα σε Μπα και Γκιγιέρμε.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μίσιτς, Μαουρίτσιο (75’ Ελ Καντουρί), Λημνιός (82’ Λάμπρου), Μπίσεσβαρ, Πέλκας (64’ Άκπομ), Σφιντέρσκι

Ολυμπιακός: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ραντζέλοβιτς (83’ Μασούρας), Βαλμπουενά (90+1 Γκασπάρ), Ελ Αραμπί (69’ Χασάν).

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr