Η πρόκριση κρίθηκε νωρίς στο ΟΑΚΑ - Ειδήσεις Pancreta

Μόλις στο 11ο λεπτό «σφραγίστηκε» ουσιαστικά το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Το 2-0 του πρώτου ματς στην Τούμπα έδινε σαφές προβάδισμα στον «δικέφαλο», ο οποίος κατάφερε να ανοίξει νωρίς το σκορ και στο ΟΑΚΑ (με τον Σφιντέρσκι να είναι ο δράστης, στο 11ο λεπτό). Πλέον, οι γηπεδούχοι ήθελαν τέσσερα τέρματα για να πάρουν αυτοί την πρόκριση και να πετύχουν μια μεγάλη ανατροπή, σε έναν θεσμό που αποτελούσε τον βασικό φετινό στόχο για τους «πράσινους».

Ο ΠΑΟΚ, με την ορμή που του έδωσε το γρήγορο γκολ, κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό του ματς, παρέμεινε ιδιαίτερα επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις που εξαπέλυε, ενώ στάθηκε όρθιος αμυντικά, στα (λίγα) επιθετικά ξεσπάσματα των γηπεδούχων, αποφεύγοντας την παραβίαση της εστίας του.

Κάπως έτσι, το ματς ολοκληρώθηκε (τελικό σκορ: 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ), με τους Θεσσαλονικείς να πανηγυρίζουν την πρόκριση και να μπαίνουν στην κληρωτίδα μαζί με τον Ολυμπιακό, ο οποίος νωρίτερα νίκησε τη Λαμία με 3-2.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Δώνης, Κουρμπέλης, Νάγκι (46’ Αγιούμπ), Ζαχίντ (70’ Μπουζούκης), Χατζηγιοβάνης (58’ Περέα), Μακέντα. 

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βεϊρίνια, Βαρέλα (86’ Μιχαηλίδης), Ίνγκασον, Γιαννούλης, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Λημνιός, Πέλκας (63’ Λάμπρου), Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι (72’ Άκπομ). 

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr