Πάλεψε μέχρι το τέλος - Ειδήσεις Pancreta
Το θερμό χειροκρότημα του κόσμου εισέπραξε ο Ολυμπιακός που αν και πάλεψε μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο στην αναμέτρηση με την Μπάγερν δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 3-2.

Ο Ολυμπιακός, στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», προηγήθηκε στο σκορ νωρίς με καρφωτή κεφαλιά του Ελ Αραμπί (23’). Οι Βαυαροί αντέδρασαν και πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Λεβαντόφσκι (34’).

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Πειραιά μπήκε δυνατά στον αγώνα όμως η Μπάγερν ήταν η ομάδα που πήρε προβάδισμα και πάλι με τον Λεβαντόφσκι (62’). Η Γερμανική ομάδα βρέθηκε να προηγείται με δύο γκολ διαφορά όταν στο 75’ ο Τολισό «έγραψε» το 3-1 όμως οι ερυθρόλευκοι δεν τα παράτησαν και δέκα λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90’ με γκολ του Γκιλιέρμε έκαναν το 3-2 γεγονός που τους έδωσε ώθηση να παλέψουν μέχρι το τελευταίο λεπτό για τη μεγάλη ανατροπή.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την ομάδα του Πειραιά ηττημένη ενώ την επόμενη αγωνιστική θα ταξιδέψει στο Μόναχο αντιμετωπίζοντας και πάλι τη Μπάγερν.

Ο Ολυμπιακός μετά από τρεις αγωνιστικές στους ομίλους του Champions League έχει ένα βαθμό από την πρώτη αγωνιστική στην αναμέτρηση με την Τότεναμ και κυνηγά τον Ερυθρό Αστέρα που με ένα αγώνα λιγότερο έχει τρεις βαθμούς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέντρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σεμέντο, Μεριά, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (68’ Λοβέρα), Καμαρά (88’ Ρατζέλοβιτς), Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Μασούρας (79’ Γκερέρο), Ελ Αραμπί

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Παβάρ, Αλκάνταρα, Μαρτίνεθ (46’ Τολισό), Λεβαντόφσκι, Κουτίνιο, Ερνάντες (59’ Μπόατενγκ), Γκνάμπρι, Μίλερ (86’ Πέρισιτς), Αλάμπα, Κίμιχ

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr