Στον «αέρα» τα τηλεοπτικά, συνεδριάζει αύριο η Λίγκα - Ειδήσεις Pancreta

φωτο αρχείου

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 1, καθώς απομένουν μόλις έξι ημέρες για την πρεμιέρα της φετινής σεζόν, αλλά τα τηλεοπτικά συμβόλαια των μισών ομάδων της μεγάλης κατηγορίας της χώρας εξακολουθούν να βρίσκονται στον «αέρα»! 

Η Super League ανακοίνωσε ότι αύριο στις 3 μ.μ. θα πραγματοποιήσει Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Λίγκας και το κύριο θέμα θα είναι σαφώς τα τηλεοπτικά δικαιώματα, αφού μόλις 7 από τις 14 ομάδες έχουν εξασφαλίσει τηλεοπτική στέγη στο συνδρομητικό κανάλι της Nova.

Ο ΠΑΟΚ και ο ΟΦΗ δεν έχουν υπογράψει μέχρι σήμερα κάποια συμφωνία, ενώ είναι άγνωστο τι θα γίνει με τις άλλες πέντε ΠΑΕ (Αρης, Ξάνθη, Ατρόμητος, Παναιτωλικός και Λαμία) οι οποίες έχουν στα χέρια τους μόνο την περσινή συμφωνία με την ΕΡΤ.

Στην πρόταση της κυβέρνησης για μειώσεις 45% και αργότερα 30% από τη δημόσια τηλεόραση, έχουν ήδη απαντήσει άπαντες αρνητικά, πλην όμως δεν έχει υπάρξει η παραμικρή εξέλιξη.

Εκτός από τα τηλεοπτικά, το Δ.Σ. της Λίγκας έχει στα θέματα ημερήσιας διάταξης τη διοργάνωση του νέου πρωταθλήματος και τη σύγκληση Γ.Σ. για την έγκριση των προκηρύξεων του πρωταθλήματος Super League K15 και του Κυπέλλου Κ19.

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr