Απογοήτευση - Ειδήσεις Pancreta

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου μετά την «τριάρα» από την Ιταλία γνώρισε απρόσμενη ήττα και από την Αρμενία κάνοντας εξαιρετικά δύσκολο το κυνήγι της δεύτερης θέσης του 10ου ομίλου που οδηγεί στα τελικά του EURO 2020.

Η «γαλανόλευκη» σε μια άσχημη βραδιά ηττήθηκε με 3-2 στο ΟΑΚΑ πληρώνοντας τα πολλά ατομικά λάθη των ποδοσφαιριστών της. Για ένα ακόμη ματς, η εικόνα ήταν απογοητευτική παρά τις αλλαγές σε πρόσωπα και σχήμα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν βελτιώθηκε στο ελάχιστο, δέχθηκε δυο γκολ νωρίς στο παιχνίδι, μείωσε με τον Ζέκα στο 54' αλλά το τρίτο γκολ με των Αρμενίων (74’) προσγείωσε απότομα τις προσπάθειες για ισοφάριση. Η Ελλάδα, το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ με μια φανταστική προσπάθεια (87') του Φουρτούνη.

Πλέον, η Εθνική έχει να παίξει τον Σεπτέμβριο εκτός έδρας με τη Φινλανδία και με το Λιχτενστάιν στο ΟΑΚΑ με τις πιθανότητες για πρόκριση να έχουν εξανεμιστεί.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων 

ΕΛΛΑΔΑ (Αναστασιάδης): Βλαχοδήμος, Σιόβας, Παπασταθόπουλος, Κούτρης, Μαυρίας (17' Κώτσιρας), Ζέκα, Σάμαρης (75' Σιώπης), Μασούρας, Πέλκας (68' Κολοβός), Φορτούνης, Κουλούρης.

ΑΡΜΕΝΙΑ (Γκιουλμπουνταχιάντς): Αϊραπετιάν, Χαρογιάν, Γκριγοριάν Α., Μκρτσιάν (55' Χοφπεσιάν), Γκαζαριάν (83' Αβετισιάν), Μπαρσεγκιάν, Χοφνανισιάν Α., Μιχιταριάν, Χαμπαρτσουμιάν, Καραπετιάν (70' Μπαμπαγιάν), Ισκανιάν.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγ.)

  1. Ιταλία 13-1 12
  2. Φινλανδία 6-2 9
  3. Αρμενία 7-6 6
  4. Ελλάδα 6-8 4
  5. Βοσνία/Ερζεγοβίνη 5-7 4
  6. Λιχτενστάιν 0-13 0

Πηγή: efsyn.gr