Κύβος ερρίφθη: Ο Ολυμπιακός δεν κατεβαίνει στα play offs - Ειδήσεις Pancreta

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ιδιοκτήτες του μπασκετικού Ολυμπιακού, ανακοίνωσαν πως οι ερυθρόλευκοι δεν πρόκειται να συμμετάσχουν στα play offs και αποχώρησαν από το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, το οποίο αποφάσισε την έναρξη των παιχνιδιών από την Κυριακή και την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος, που προβλέπει την 16 ομάδες από τη νέα σεζόν και υποβιβασμό τεσσάρων στην Α2. 

«Συμμετείχαμε στη συζήτηση, αλλά τώρα αγνοούν τις δικαστικές αποφάσεις. Άλλα έλεγε η ίδια νομική σύμβουλος πριν από μερικές μέρες, άλλα λέει τώρα. Ας ξεκινήσουν μόνοι τους τα playoffs», ανέφεραν μετά την αποχώρησή τους και πρόσθεσαν: «Υπήρχαν ψύχραιμες φωνές όπως αυτή των κ.κ. Αγγελόπουλου - Γουλιέλμου, καταλαβαίνουν τι πάει να γίνει. Προσπάθησαν να έρθουν με το μέρος μας, είναι λογικοί άνθρωποι. Τους αγνοούν, κυρίως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Είναι υπεύθυνοι των πράξεών τους, δεν έγινε καμία συζήτηση για τη διαιτησία».

Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός, διαμαρτυρόμενος για τη διαιτησία, έχει ανακοινώσει πως δεν πρόκειται να κατέβει σε αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Οι δύο ομάδες, βάσει της βαθμολογίας την οποία επικύρωσε ο ΕΣΑΚΕ, αναμετρούνται στην πρώτη φάση των play offs. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, όποια ομάδα δεν κατέβει σε αγώνα υποβιβάζεται άμεσα. Αν λοιπόν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι υλοποιήσουν τα όσα έχουν ανακοινώσει τότε ο Ολυμπιακός θα πέσει κατηγορία. Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός, αν και αρχικά είχε ανακοινώσει πως αποσύρεται οριστικά από το ελληνικό πρωτάθλημα, τελικά θα συμμετάσχει κανονικά στα play offs.

Σημειώνεται πως οι ερυθρόλευκοι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις με την Αδριατική Λίγκα, μια διεθνής διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν κορυφαίες ομάδες από τη Σερβία, την Κροατία, τη Σλοβενία, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και το Μαυροβούνιο, ώστε την επόμενη χρονιά να αγωνιστούν σε αυτήν και όχι στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr