Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο γήπεδο του ΟΦΗ - Ειδήσεις Pancreta

  φωτο αρχείου

Mε τα προβλήματα να μειώνονται για τον Χάιμε Βέρα ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του ο ΟΦΗ ενόψει του αυριανού «τελικού» με τον Αστέρα Τρίπολης στις 7μμ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Η κρητική ομάδα είναι έτοιμη για το σπουδαίο αυτό παιχνίδι το οποίο αν κερδίσει κάνει το μεγάλο βήμα για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού και την διεκδίκηση της παραμονής χωρίς μπαράζ.

Ο Χάιμε Βέρα είδε με ικανοποίηση χθες να μπαίνουν στο πρόγραμμα τόσο ο Μιχόγεβιτς όσο και ο Ντίνας. Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, ενώ κανονικά προπονήθηκε ο Ντίνας που είχε μείνει εκτός την Πέμπτη λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο. Μέρος του προγράμματος της χθεσινής  προπόνησης, ακολούθησαν  και οι Στρέζος και Σακόρ οι οποίοι έχουν ελπίδες να βρίσκονται στην αποστολή.  Αντίθετα ο  Κομεσίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Δερμιτζάκης, Βουό και Δεληγιαννίδης έκαναν θεραπεία.

Στην ομάδα επανέρχεται μετά την τιμωρία του και ο Μεγιάδο, ενώ θα απουσιάσει ο συμπατριώτης του Νέιρα λόγω τιμωρίας.

Ο ΟΦΗ θέλει την 3η σερί νίκη (προηγήθηκαν αυτές επί του ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναικού) για να συνεχίσει να κρατάει την τύχη στα χέρια του. Το ματς είναι ντέρμπι, αφού και ο Αστέρας Τρίπολης που έχει ένα βαθμό παραπάνω βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Στην κρητική ομάδα ξέρουν ότι έχουν να αντιμετωπίσουν ένα δύσκολο αντίπαλο αλλά υπάρχει αποφασιστικότητα για την κατάκτηση των τριών βαθμών για να κλείσει με τον ωραιότερο τρόπο η εβδομάδα μετά τη νίκη επί του Παναθηναικού και την δικαίωση της ομάδας από την Επιτροπή Εφέσεων.

Μέσα Μεγιάδο και Μιχόγεβιτς

Η ενδεκάδα θα έχει αλλαγές σε σχέση με  αυτή που παρατάχθηκε στο ΟΑΚΑ. Οι επιστροφές των Μεγιάδο και Μιχόγεβιτς λύνουν τα χέρια του Βέρα που αναμένεται να παρατάξει τον Σωτηρίου κάτω από τα δοκάρια, τους Μπράουν και Κοροβέση στα πλάγια, τους Μιχόγεβιτς και Γιαννούλη στο κέντρο της άμυνας, τους Μεγιάδο, Νάστο αμυντικά χαφ, τον Ναμπί σε ρόλο ελεύθερου μέσου και πιο μπροστά τους Βαζ και Φερέιρα στα άκρα και Γιακουμάκη ή Σασί σέντερ φορ.

«Προστατεύουμε τον ΟΦΗ»

‘’Την Κυριακή πάμε νωρίς στο γήπεδο. Φωνάζουμε δυνατά για την ομάδα μας! Δεν ανάβουμε πυρσούς. Δεν πετάμε κροτίδες. Η φωνή μας, αρκεί! Προστατεύουμε τον ΟΦΗ. Προσέχουμε ακόμα και τον διπλανό μας. Ας γίνουμε εμείς η ασπίδα που θα προστατεύσει την ομάδα μας!’’  είναι το μήνυμα της ΠΑΕ ΟΦΗ για το αυριανό παιχνίδι.

Το γήπεδο αναμένεται να είναι sold out και αυτό που θέλουν στον ΟΦΗ είναι να κυλήσουν όλα ομαλά. Ο κόσμος θα είναι, όπως όλα δείχνουν για μια ακόμα φορά ο 12ος παίκτης, καλείται ωστόσο να στηρίξει την ομάδα σε αθλητικά πλαίσια και να περιφρουρήσει το γήπεδο από τυχόν ενέργειες που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα .

Στην εξέδρα ο Μπούσης

Από το αυριανό παιχνίδι δεν θα μπορούσε να λείψει ο Μιχάλης Μπούσης. Ο μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ ετοιμάζει ταξίδι-αστραπή στην Ελλάδα μόνο και μόνο για το αυριανό ματς. Ο κ. Μπούσης αναμένεται να φτάσει στο Ηράκλειο το πρωί της Κυριακής, θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση και θα αναχωρήσει αμέσως για τις ΗΠΑ. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΦΗ είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις τελευταίες εξελίξεις (νίκη με Παναθηναικό, αθώωση για το ματς με Αιγινιακό) και περιμένει ένα ακόμα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Χωρίς πέντε ο Αστέρας Τρ.

Χωρίς πέντε παίκτες έρχεται σήμερα στο Ηράκλειο η αποστολή του Αστέρα Τρ. Απόντες είναι οι τιμωρημένοι Πασαλίδης, Ιγκλέσιας, Καλτσάς και οι τραυματίες Μανιάς και Κυριακόπουλος. Αντίθετα κανονικά υπολογίζεται ο Κώτσιρας που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Ο Αστέρας Τρ. έρχεται για να αποσπάσει βαθμό ή βαθμούς και να μείνει πάνω από τον ΟΦΗ στην βαθμολογία. Ο Γιώργος Παράσχος θα παρατάξει την ομάδα του με πρώτο στόχο την ισοπαλία και από κει και πέρα θα χτυπήσει στην κόντρα για να πάρει την νίκη. Με τους Αρκάδες θα αγωνιστεί, πιθανότατα από την αρχή, και ο Αραβίδης που μέχρι το καλοκαίρι βρισκόταν στο ρόστερ του ΟΦΗ.

Με κόσμο και στο Περιστέρι

Ο ΟΦΗ ζήτησε και πήρε από τον Ατρόμητο 200 εισιτήρια για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής κι έτσι θα αγωνιστεί  με τον κόσμο στο πλευρό του στην τελευταία μάχη του πρωταθλήματος στο Περιστέρι. Ο ΟΦΗ ζήτησε από την ομάδα του Περιστερίου, την παραχώρηση 200 εισιτήριων με το αίτημα να γίνεται δεκτό τόσο από τον  Ατρόμητο όσο και από την  Αστυνομία. Πλέον, στον ΟΦΗ περιμένουν την απόφαση του Γιώργου Βασιλειάδη προκειμένου να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση των φιλάθλων του.

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr