ΟΦΗ: Ιστορική συμφωνία ΠΑΕ - Ερασιτέχνη για ΒΑΚ και Γεντί Κουλέ - Ειδήσεις Pancreta

Ο ερασιτέχνης ΟΦΗ παραχώρησε στην ΠΑΕ το προπονητικό κέντρο για χρήση 99 ετών, αλλά και το "Γεντί Κουλέ" για άλλα δέκα χρόνια. Η κοινή ανακοίνωση των δύο πλευρών για την ιστορική τους συμφωνία.

Ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΟΦΗ η συμφωνία με τον Ερασιτέχνη για την παραχώρηση του ΒΑΚ για 99 χρόνια αλλά και του "Γεντί Κουλέ" για 10 χρόνια. Το deal προβλέπει την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων από την πλευρά της ΠΑΕ. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του Ηρακλείου τη Δευτέρα (18/3):

"Ερασιτέχνης ΟΦΗ και ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 προχωρούν ενωμένοι. Με ένα κοινό όραμα, με ένα κοινό στόχο. Την ενδυνάμωση του ΟΦΗ, σε όλα τα επίπεδα. Το μήνυμα αυτό, αναδείχθηκε απο την συνάντηση που είχαν, οι δυο διοικήσεις, στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Την Τρίτη (19/3) το μεσημέρι (1μμ) οι δυο πλευρές, θα υπογράψουν όπως αποφασίστηκε, συμφωνητικό το οποίο προβλέπει:

-Την παραχώρηση χρήσης, απο τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, για 99 χρόνια.

-Την παραχώρηση χρήσης, απο τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, του γηπέδου Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, για 10 χρόνια.

Τα συμφωνητικά κατοχυρώνουν τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ σε θέματα ιδιοκτησίας και η συμφωνία προβλέπει την χρήση και αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, απο την πλευρά της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Στην συνάντηση, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Μιχάλης Μπούσης, συμφώνησαν ότι ο ΟΦΗ βγαίνει πιο δυνατός μέσα από αυτήν την συμφωνία, η οποία έχει οφέλη και για τις δυο πλευρές. Να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης Μπούσης, έγινε με χαρά μέλος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ".

Photo credits: Eurokinissi


Πηγή: sport24.gr