Αλώβητος ο ΠΑΟΚ και στη Λιβαδειά - Ειδήσεις Pancreta

Ασταμάτητος και αήττητος συνεχίζει ο ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, μετρώντας μόνο νίκες και μόλις μία ισοπαλία με τον Ατρόμητο, σε 14 αγωνιστικές. Νικηφόρο ήταν το πέρασμά του λοιπόν κι από τη Λιβαδειά, επικρατώντας με 2-1 του τοπικού Λεβαδειακού, στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της αγωνιστικής. 

Έτσι, ο «δικέφαλος» παρέμεινε πρωτοπόρος με 38 βαθμούς, έχοντας 8 πόντους διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό. Αντίθετα, ο Λεβαδειακός έμεινε προτελευταίος στους 8 βαθμούς και θα πρέπει να αλλάξει πολλά προκειμένου να γλιτώσει τον υποβιβασμό. 

Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν όσο χρειάστηκε για να πετύχουν δύο τέρματα και να βρεθούν αγκαλιά με το τρίποντο. Το σκορ άνοιξε ο Πρίγιοβιτς στο 41' λεπτό και ο Μπίσεσβαρ στο 46' έδωσε σαφές προβάδισμα στην ομάδα του.

Ωστόσο, ο Ζησόπουλος μείωσε στο 75', ασκώντας πίεση στον ΠΑΟΚ μέχρι τα τελευταία λεπτά, χωρίς ωστόσο να διαφοροποιηθεί το τελικό σκορ. 

Μοναδικό μελανό σημείο για τον ΠΑΟΚ, ο τραυματισμός του Πόντους Βέρνμπλουμ, καθώς ο Σουηδός υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα και θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Λεβαδειακός (Σανίνο): Μπάγιτς, Καθάριος (64' Νανζίς), Ζησόπουλος, Γιακουμάκης (90' Μαρκόβσκι), Καραχάλιος (79' Μανγκά), Παντελιάδης, Τσαμπούρης, Λιάγκας, Μητρόπουλος, Ιωαννίδης, Στανόγεβιτς.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Τόσκα, Μαουρίσιο (81' Κάνιας), Βέρνμπλουμ (7' λ. τρ. Σάχοβ), Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (85' Ελ Καντουρί), Ουάρντα, Πρίγιοβιτς.

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr