«Αλλοίωση σε βάρος της ΑΕΚ» - Ειδήσεις Pancreta

Το να πεις πως στην ΑΕΚ «βράζουν» για την απόφαση τιμωρίας του Ολυμπιακού είναι λίγο. Οργή είναι η κατάλληλη λέξη για να περιγράψει κανείς αυτό που έβγαινε χθες από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Με μια διαφορά όμως... Με όποιον και να μιλούσες από πλευράς Ενωσης χθες, σου διευκρίνιζε πως η αντίδρασή τους δεν αφορά την τιμωρία του Ολυμπιακού, αλλά τη δική τους.

Με λίγα λόγια, πως για την ΑΕΚ δεν έχει σημασία το να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός, ωστόσο το γεγονός πως δέχθηκε τη συγκεκριμένη ποινή αναδεικνύει, κατά τη γνώμη τους, το μέγεθος της αδικίας που έχει γίνει στην περίπτωση των «κιτρινόμαυρων».

Αυτό άλλωστε εκφράστηκε και επίσημα με θέση που δινόταν χθες από πλευράς ΑΕΚ. «Η απαλλαγή της ομάδας του Ολυμπιακού για μεγαλύτερης βαρύτητας επεισόδια σε σχέση με ό,τι συνέβη στο μεταξύ μας ντέρμπι αναδεικνύει κατά τρόπο κραυγαλέο την εκτρωματική, παράλογη και άδικη απόφαση σε βάρος της δικής μας ομάδας με την αφαίρεση τριών βαθμών, αλλά και τους δύο αγώνες που αναγκαστήκαμε να παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών. Κάθε έννοια ισονομίας έχει ήδη καταλυθεί και η αλλοίωση του εφετινού πρωταθλήματος με επιλεκτική και μονομερή εφαρμογή των κανονισμών σε βάρος της δικής μας ομάδας αποτελεί πλέον αδιαμφισβήτητο γεγονός», ήταν η επίσημη θέση από πλευράς ΠΑΕ.

Πάλι με διευκρίνιση πως αλλοίωση του πρωταθλήματος, για την ΑΕΚ, είναι η δική της ποινή και δεν αναφέρονται στην ποινή του Ολυμπιακού.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ έχει προχωρήσει την προσφυγή της στο CAS, ωστόσο είναι άγνωστο ακόμη πότε θα εκδικαστεί.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα εκδικαστεί, καθώς έχουν γίνει ήδη όλες οι τυπικές διαδικασίες και μάλιστα η Ενωση είχε ζητήσει και προσωρινή αναστολή της ποινής της μέχρι την εκδίκαση. Αίτημα που δεν έγινε δεκτό.

Πηγή


Πηγή: pancreta