Το «αήττητο» έσπασε στο Άμστερνταμ - Ειδήσεις Pancreta

Μετά από 14 ματς δίχως ήττα η ΑΕΚ ηττήθηκε με σκορ 3-0 από τον Άγιαξ στην “Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα” και μπήκε με το αριστερό στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ένα ημίχρονο άντεξε η Ένωση στην πίεση των Ολλανδων.

Με το αριστερό μπήκε η ΑΕΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, στην επιστροφή της μετά από 12 χρόνια, αφού γνώρισε "βαριά" ήττα με σκορ 3-0 από τον Άγιαξ μέσα στην "Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα". Η Ένωση είχε από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης αμυντικούς προσανατολισμούς στο παιχνίδι της και παρά το γεγονός ότι στο α' ημίχρονο έδειξε να αντέχει στην πίεση των γηπεδούχων, το γρήγορο γκολ του Ταλιαφίκο με την έναρξη του β' σαρανταπενταλέπτου άλλαξε τα δεδομένα. Ουσιαστικά από εκείνο το χρονικό σημείο η Ένωση δεν έκανε την παραμικρή ευκαιρία στην εστία των Ολλανδών. Αντίθετα ο Άγιαξ πέτυχε δύο ακόμα γκολ, ένα με τον Ντε Μπέεκ κι ένα ακόμα με τον Ταλιαφικό και πήρε το πρώτο "τρίποντο" στον όμιλο.

Η ήττα αυτή στο Άμστερνταμ έβαλε τέλος στο αήττητο σερί της Ένωσης που κρατούσε από τις 2 Αυγούστου 2017, όταν είχε χάσει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Από τότε πέρασαν 14 αγώνες δίχως ο Δικέφαλος να ηττηθεί, κάτι που έγινε απόψε (19/9) στην έδρα του Αίαντα.

Διαβάστε αναλυτικά στο Novasports.gr


Πηγή: pancreta