Ασταμάτητος ο Άρης, παρέμεινε στην κορυφή της Super League - Ειδήσεις Pancreta

Τρία στα τρία για τον Άρη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, καθώς ξεπέρασε και το εμπόδιο του Λεβαδειακού, νικώντας τον στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο ματς και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χαμζά Γιουνές στο 22ο λεπτό και του Ματέο Γκαρσία στο 57ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπούν στο σκορ στο 65ο λεπτό, όταν ο Μαρκόφσκι κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος, αλλά ο γκολκίπερ Κουέστα απέκρουσε. 

Έπειτα από το ματς αυτό, ο Άρης έφτασε στους 9 βαθμούς και συγκατοικεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μαζί με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Αντίθετα, ο Λεβαδειακός παρέμεινε στους 3 βαθμούς και την 7η θέση, μαζί με Παναθηναϊκό, ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα. 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άρης: Κουέστα, Τζανακάκης, Βέλεθ, Δεληζήσης, Μενέντεζ, Μπάσα, Ματίγια (76’ Σιώπης), Ντιγκινί (84’ Παυλίδης), Μπρούνο Γκάμα (68’ Κολάσο), Ματέο Γκαρσία Γιουνές.

Λεβαδειακός: Επασί, Φαβάρο, Σουλαϊμόν, Νανγκίς (76’ Μανγκά), Μαρκόφσκι, Ζησόπουλος, Τσαμπούρης, Ντιόγκο (53’ Χατζηλάμπρος), Σαουαντόγκο, Μητρόπουλος (85’ Ιωαννίδης), Σουμπίνιο.

Πηγή


Πηγή: pancreta