Μουντιάλ 2018: Ρωσία και Κροατία στους «8» - Ειδήσεις Pancreta

Με ήρωα τον Ακινφέεβ που απέκρουσε τα πέναλτι των Κόκε-Άσπας, η Ρωσία πέταξε έξω την Ισπανία στα πέναλτι. Από δύο λάθη τα γκολ στο 1-1 της κανονικής διάρκειας, η Ισπανία εγκλωβίστηκε στη μαζική άμυνα των διοργανωτών.

Η Ισπανία δεν κατάφερε ποτέ να ανοίξει την άμυνα των Ρώσων, οι Ρώσοι δεν κατάφεραν ποτέ να απειλήσουν στην αντεπίθεση και τα πέναλτι ήταν μονόδρομος. Ο Ακινφέεβ απέκρουσε το 3ο πέναλτι της Ισπανίας από τον Κόκε και το τελευταίο του Άσπας για να χαρίσει μια ιστορική πρόκριση στους διοργανωτές.

Η Ισπανία είχε τον έλεγχο, αλλά ο Ιέρο δεν τόλμησε ποτέ να την κάνει λίγο πιο επιθετική. Οι Ρώσοι κράτησαν μάλλον εύκολα την ισοπαλία και διεκδίκησαν τις πιθανότητες στα πέναλτι. Αυτά είναι τα πέντε πράγματα που μάθαμε απ'τον αγώνα του Λουζνίκι που έφερε τη Ρωσία στους προημιτελικούς.

sport24.gr

Η Κροατία στους «8», κέρδισε σε ματς-θρίλερ την Δανία στα πέναλτι

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σούμπασιτς που απέκρουσε τρία πέναλτι στη διαδικασία, η Κροατία πήρε την πρόκριση στους «8» του Μουντιάλ!

Η Κροατία έμεινε στο 1-1 με τη Δανία στη κανονική διάρκεια και στην παράταση και στα πέναλτι είχε... φύλακα άγγελο τον πορτιέρε της!

Στα προημιτελικά η Κροατία θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα Ρωσία.


Πηγή: pancreta