Πλώρη για τελικό έβαλε η Λίβερπουλ - Ειδήσεις Pancreta

Με πέντε γκολ φιλοδώρησε η ομάδα του Άνφιλντ την Ρόμα, στον πρώτο ημιτελικό του Champions League όμως, η ιταλική ομάδα παραμένει ζωντανή αφού κατάφερε στα τελευταία λεπτά να σημειώσει δύο τέρματα, διαμορφώνοντας το τελικό 5-2.

Η Λίβερπουλ, προηγήθηκε με 5-0 κόντρα στη Ρόμα και εκεί που όλα έδειχναν πως η ρεβάνς θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, οι παίκτες της Ιταλικής ομάδας βρήκαν το σθένος να μειώσουν σε 5-2, κρατώντας ζωντανή την ελπίδα για πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Αποτελέσματα UEFA
 

Οι «κόκκινοι» έχοντας τον Μοχάμεντ Σαλάχ σε εκπληκτική βραδιά -πέτυχε δύο τρομερά γκολ- και άξιους συμπαραστάτες του Μανέ και Φιρμίνο (2) έφτασε να προηγείται 20 λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών με 5-0. Οι Ρωμαίοι, με τα τέρματα των Τζέκο και Περότι στα τελευταία λεπτά, έγραψαν το τελικό 5-2, διατηρώντας μικρές ελπίδες για την αναμέτρηση στο «Ολίμπικο».

Σκόρερς: 35' και 45'+1 Σαλάχ, 56' Μανέ, 61' και 69' Φιρμίνο / 81' Τζέκο, 85' πέν. Περότι

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κάριους, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν (18' Βαϊνάλντουμ), Μίλνερ, Σαλάχ (75' Ινγκς), Μανέ, Φιρμίνο (90'+3 Κλάβαν).

ΡΟΜΑ: Άλισον, Φλορέντσι, Φάσιο, Μανωλάς, Ζουάν Ζεζούς (67' Περότι), Κολάροβ, Ντε Ρόσι (67' Γκοναλόν), Στρόουτμαν, Ναϊνγκολάν, Τζενγίζ Ουντέρ (46' Σικ), Τζέκο.

►Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 2/05 (Ιταλία)

►Ο τελικός θα διεξαχθεί στο «NSC Olimpiyskiy» του Κιέβου στις 26 Μαΐου.

πηγή


Πηγή: pancreta